Eşbaşkanlardan Siirt Valisi Tutulmaz'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Eşbaşkanlardan Siirt Valisi Tutulmaz'a Ziyaret

Eşbaşkanlardan Siirt Valisi Tutulmaz\'a Ziyaret

Siirt Belediye Eşbaşkanları Tuncer Bakırhan ve Belkiza Beştaş Epözdemir, Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz’ı makamında ziyaret etti.

18.06.2014 10:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt Belediye Eşbaşkanları Tuncer Bakırhan ve Belkiza Beştaş Epözdemir, Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Tutulmaz, tüm kamu kurum ve kuruluşları ile koordineli ve iş birliği içinde, insan odaklı bir hizmet anlayışı ile halkın mutluluğu ve yaşam standartlarının yükseltilmesi için çalışacaklarını söyledi. Siirt'in hak ettiği yere ulaşması için hep birlikte çalışacaklarını ifade eden Vali Tutulmaz, birlik ve beraberliğin daha da güçlendirilmesi ve bölge genelinde oluşan barış iklimi ve kardeşlik hukukumuzun daha da güçlendirilmesi için çözüm sürecine her kesimin destek vermesi gerektiğini kaydetti.

Vali Tutulmaz'a yeni görevinde hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını belirten Bakırhan, Siirt Belediyesi bünyesinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Bakırhan, Siirt'in daha da yaşanılabilir bir kent haline dönüştürülmesi için, kamu kurumları ile işbirliğinin esas olduğunu belirterek barış ve kardeşlik ortamında çok dilli ve çok kültürlü Siirt için hep birlikte çalışacaklarını söyledi.

Ziyaret karşılıklı yapılan sohbetin ardından sona erdi. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eşbaşkanlardan Siirt Valisi Tutulmaz'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement