Esbot ve Gondollar Bakımda - Son Dakika
Yerel

Esbot ve Gondollar Bakımda

Esbot ve Gondollar Bakımda

İkinci Venedik olarak adlandırılan Eskişehir’de Porsuk Çayı’nda gezi amacıyla kullanılan ve bakıma alınan Esbot ve gondollar bakıma alındı.

31.01.2015 12:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İkinci Venedik olarak adlandırılan Eskişehir'de Porsuk Çayı'nda gezi amacıyla kullanılan ve bakıma alınan Esbot ve gondollar bakıma alındı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Bot (Esbot) ve gondollar sezon sonu bakımı nedeniyle yolcu taşımaya ara verdi. Şehir dışından gelen yerli turistler ve Eskişehirli vatandaşlar havaların ısınmasıyla birlikte Esbot ve gondollara binmek için Köprübaşı iskelesine gidince, bakım nedeniyle seferlerin olmadığını öğrendi. Bazı vatandaşlar havaların soğuk olmasından dolayı Esbot ve gondolların bakımda olmasının güzel olduğunu, sefer olsa bile binmeyeceklerini söylerken, bazı vatandaşlar ise kış ayında Porsuk Çay'ında gezmenin ayrı bir keyfinin olduğunu ve en azından bir tane teknenin bulunması gerektiğini söyledi.

Öte yandan seferlerle ilgili, sezon sonu ve arıza onarımı nedeniyle tekne ve gondolların çalışmadığını, Mart ayında başlayacağı asılan yazılı açıklama ile vatandaşlara duyuruldu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Esbot ve Gondollar Bakımda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement