İstanbul'da Eşcinsel Cinayetine Müebbet İstendi - Son Dakika
Yaşam

İstanbul'da Eşcinsel Cinayetine Müebbet İstendi

İstanbul\'da Eşcinsel Cinayetine Müebbet İstendi

Eşcinsel ilişki yaşadığı Bülent E.'yi boğarak öldüren Necat Y., hakkında "Kasten adam öldürme" suçundan müebbet hapis istendi.

05.06.2015 11:20  Güncelleme: 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bahçelievler'de eşcinsel ilişki yaşadığı Bülent E.'yi boğarak öldüren Necat Y., hakkında "Kasten adam öldürme" suçundan müebbet hapis istemiyle dava açıldı. İddianamede, Necat Y.'nin, Bülent E.'yi boğarak öldürdükten sonra halıya sararak bazanın içine sakladığı, 10 gün süreyle evde yaşamaya devam ettiği ve evi Erden'in travesti arkadaşlarına kiraya vererek parasını aldığı belirtildi.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, maktul Bülent E.'nin (40) ikametinde erkeklerle ilişkiye girerek ekonomik kazanç elde ettiği, Necat Y.'nin (20) internet ortamında bulduğu telefon ile E. ile irtibat kurduğu belirtildi.

BOĞAZINI SIKARAK ÖLDÜRDÜ

İkilinin E.'ye ait evde 8 Ocak 2015 tarihinde buluştuğu belirtilen iddianamede, "Bülent E., zaman zaman erkeklerle birlikte olmak için evini kiralayan travesti arkadaşlarına, para karşılığı birlikte olduğu Necat Y.'yi sevgilisi olarak tanıttı. Arkadaşları evden gittikten sonra ilişkiye girdiler. Ancak daha sonra aralarında tartışma çıktı. Necat Y., Bülent E.'yi boğazını sıkarak öldürdü. Necat Y., cesedi daha kolay taşıyabilmek için ellerini önden plastik kelepçeyle bağladı. Daha sonra halıya sardığı cesedi, etrafını koli bandıyla bantladıktan sonra odadaki bazanın içine koydu, parfüm sıktığı odanın kapısını kilitledi." denildi.

EVİ KİRAYA VERİP PARASINI ALDI

Necat Y.'nin öldürdüğü Bülent E.'nin yerine evi travesti olan arkadaşlarına kiraya vermeye devam ederek parasını aldığı bilgisine yer verilen iddianamede, "Erden'in travesti arkadaşlarına maktulün ağabeyinin trafik kazasında öldüğünü, bu nedenle Konya'ya gittiğini söyledi. Dairesini de kendisine emanet ettiği yalanını uydurarak onlara kiraya verdi ve parasını kendisi aldı. Cesedin kokması ve yakalanma korkusuyla 17 Ocak tarihinde evden ayrılarak Ankara'ya, oradan da memleketi Niğde'ye geçti." ifadelerine yer verildi.

ABLASI MERAK EDİNCE GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Bülent E.'nin şehir dışında yaşayan ablası A.A.'nın 10 gün süre ile kardeşinden haber almaması üzerine İstanbul'da yaşayan akrabalarını kardeşinin evine yolladığı belirtilen iddianamede, "18 Ocak 2015 tarihinde durumu polise ihbar ettiler. Polisle birlikte eve gittiler. Çilingirin açtığı kapıdan giren polis kilitli oda dışında her yeri aradı. Bir şey bulamayan polis evden çıktı. Polisle birlikte eve giden akrabaları kilitli kapıyı tekmeleyerek açtı. Odada yoğun bir koku ve sineklerle karşılaştı. Bazayı kaldırınca Bülent Erden'in halıya sarılı cesedini buldular ve apartmandan çıkmakta olan polislere haber verdiler." denildi.

Bunun üzerine başlatılan soruşturma kapsamında Necat Y.'nin 23 Ocak tarihinde Niğde'de yakalandığı hatırlatılan iddianamede, "Necat Y., savcılık ifadesinde, olay günü ilişkiye girmek için Bülent E.'nin evine gittiğini, ilişkiye girdikten sonra Bülent E.'nin kendisiyle ilişkiye girmek istediğini, kabul etmediği halde ısrar ettiğini, bu nedenle tartışmaya başladıklarını, kaçamadığını, girdiği şok içerisinde ne yaptığını bilemeyerek Bülent E.'nin boğazını sıktığı yönünde ifade verdi." denildi.

İddianamede, tutuklu sanık Necat Y. hakkında "Kasten adam öldürme" suçundan müebbet hapis cezası istendi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam İstanbul'da Eşcinsel Cinayetine Müebbet İstendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Seren: İğrenç varlıklar 12 4 Yanıtla
  • ist: eşekle gezen eşektir... 12 2 Yanıtla
  • HDPLİ EŞÇİNSEL ADAY: SELONUN MİLLETVEKİLİ ADAYI DA VAR ULAN NASIL İNSANSINIZ BE NASIL KÜRTLERİN OYUNU ALACAKSINIZ EŞCİNSEL ADAY ÇIKARARAK YAZIKLAR OLSUN HANGİ MÜSLÜMAN BUNLARA OY VERİR BEN BİR KÜRDÜM ASLA OY VERMEM 5 4 Yanıtla
  • Biri: Aşağılayan zihniyete sormak istiyorum.. Ya Allah da sizi ve evladınızı eşcinsellik ile sınarsa??? O zaman evladınızı da öldürecek misiniz? Kimse ya değişiklik olsun hadi bende erkeklerle yatayım diye eşcinsel olmuyor. Buna neden olan çocuk tacizcisi, çocuk tecavüzcüsü, üstelik çoğu yakın akraba ve evli sapık var ki.. Lanetliyecğeinize çocuklarınıza sahip çıkın ve sınanmamak için dua edin 7 1 Yanıtla
  • hakan: Başka ne istenecekti! 4 1 Yanıtla
  • Adem: Allah islah etsin 4 0 Yanıtla
  • Nanoteknoloji: Efkan Ala gibi bakanlar eşcinsellere camur attikca bu millet daha beter olur.. Cumhurbaskani nasil bir sey diyemiyor anlayamadim.. Bu ulke de kimler kapali kapilar ardinda neler yapiyor neler saklaniyor.. Allah herkesi vicdaniyla mahkum etsin... 0 0 Yanıtla

Advertisement