Esder'den Vali Kamçı'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Esder'den Vali Kamçı'ya Ziyaret

Esder\'den Vali Kamçı\'ya Ziyaret

Esnaf ve Sanatkarlar Derneği (ESDER) Kayseri Şube Başkanı Kemal Erçalık ve yönetim kurulu üyeleri, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

23.06.2016 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esnaf ve Sanatkarlar Derneği (ESDER) Kayseri Şube Başkanı Kemal Erçalık ve yönetim kurulu üyeleri, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

ESDER Şube Başkanı Kemal Erçalık, ziyarette yaptığı konuşmasında, son Valiler Kararnamesi ile Kayseri Valiliğine atanan Vali Kamçı'ya yeni görevinde başarılar diledi. Çalışmalar hakkında Kamçı'ya bilgiler veren Başkan Erçalık, ESDER Kayseri Şubesi olarak daima esnafların yanında olduklarını ve bini aşkın esnaf üyesine en iyi hizmeti vermek üzere gayret gösteren bir kuruluş olduklarını söyledi. Erçalık, "STK'lar ile yerel yönetimlerin uyum içinde olması gerekir.O zaman projeler daha verimli oluyor.Esnaf ve Sanatkarlar ülkemizin bel kemiği olan,mahallelerimizin sahibi olan kişiler.Ülkemizde birçok sivil toplum kuruluşu değişik yollarla ülke düzenine katkı sağlıyor. Bizde bu anlamda ESDER olarak elimizden geleni yapmaya özen gösteriyoruz.Hepimizin amacı düzenin olduğu bir toplum,bunun yolu da kuşkusuz huzurlu esnaftan geçer. Ekonomide en hassas nokta olan esnaflarımız, ülkenin kültürel değerine katkı sağladığı kadar ekonomisine ve huzuruna da katkı sağlamaya devam ediyor." diye konuştu.

Kayseri Valisi Süleyman Kamçı ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, her zaman esnafın yanında olacaklarını ifade etti. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Esder'den Vali Kamçı'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement