Esder'e Tebrik ve Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Esder'e Tebrik ve Teşekkür Ziyareti

Esder\'e Tebrik ve Teşekkür Ziyareti

Düzce İl Dernek Müdürü Adnan Zengin, ESDER Düzce Şube Başkanı Mehmet Tuncer’i, ziyaret ederek düzenlenen Ahilik haftası etkinlikleri için teşekkür etti.

30.09.2014 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce İl Dernek Müdürü Adnan Zengin, ESDER Düzce Şube Başkanı Mehmet Tuncer'i, ziyaret ederek düzenlenen Ahilik haftası etkinlikleri için teşekkür etti.

Düzce İl Dernek Başkanı Adnan Zengin, Cumartesi günü ESDER tarafından organize edilen Ahilik etkinliği için Mehmet Tuncer'e teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette sivil toplum kuruluşlarının önemine ve Ahilik kavramına değinildi.

Zengin, Düzce'deki sivil toplum kuruluşlarının her geçen gün başarılı projelere imza attıklarının altını çizerek "Düzce'de sivil toplum bilinci her geçen gün artmakta. ESDER şube başkanımız Mehmet Tuncer'e yapmış olduğu etkinlikten ötürü teşekkür ederim. Yapılan etkinlikte esnaflığın kardeşlik olduğu çok güzel yansıtıldı. Aslında Düzce'de çok yoğun bir sivil toplum çalışması var. 815'in üzerinde derneğimiz var. Düzce derneklerin çokluğu açısından önemli bir yer. Belki bu çaplı bir ilde bu kadar çok derneğin bulunması zordur. Dolayısı ile sayının çok olması değil niteliğinin iyi olması gerekir. Sivil toplumun değeri ve önemi tabi ki çok önemlidir. Sivil toplum geliştikçe bizde o kadar demokratikleşeceğiz" dedi.

ESDER Başkanı Mehmet Tuncer, Ahilik haftası etkinliğine katılımın güzel olduğunu söyleyerek katılanlara teşekkür etti. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Esder'e Tebrik ve Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement