Esenler Belediye Başkanı: "Şehitlerimizin Mirasını Koruyoruz" - Son Dakika
Güncel

Esenler Belediye Başkanı: "Şehitlerimizin Mirasını Koruyoruz"

Esenler Belediye Başkanı: "Şehitlerimizin Mirasını Koruyoruz"

Esenler Malatya Gençlik Derneği'nin kuruluş yıldönümünde konuşan Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, "Esenler'deki şehitlerimizin mirasını, birliğimizi, kardeşliğimizi koruyacağız" dedi.

31.08.2016 15:17  Güncelleme: 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler Malatya Gençlik Derneği'nin birinci kuruluş yıldönümü münasebetiyle düzenlenen programda 'Battalgazi'nin Torunları' ile buluştu. Çok sayıda siyasi parti temsilcisi ile Malatyalılar'ın katıldığı program, Esenler Kültür Merkezi'nde yapıldı.

ŞEHİTLERİMİZE SÖZÜMÜZÜ TUTACAĞIZ

Esenlerliler'in birlik ve kardeşlik duygusuna dikkat çeken Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, ilçede 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olanlara verdikleri sözü tutacaklarını söyledi. Göksu, "15 Temmuz'da Esenler'de 10 şehit, 40 gazimiz var. Şehitlerimizin her biri çok önemli bir miras bıraktı. Esenler, sadece ikamet ettiğimiz toprak parçası olmanın ötesinde, bedeli için kan dökülen, can verilen bir toprak parçası haline geldi. Biz şehitlerimizin bize bıraktığı mirası, onlara verdiğimiz söz nedeniyle birliğimizi, kardeşliğimizi hissederek koruyacağız. Bu toprakların üstüne kim oyun kuruyorsa, oyunlarını bozarak yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

Protokol konuşmalarının ardından program, 15 Temmuz'da Türkiye'de ve Esenler'de darbe girişimi gecesi yaşananların anlatıldığı bir sinevizyon gösterimi sunuldu. Programda, birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Esenler Belediye Başkanı: 'Şehitlerimizin Mirasını Koruyoruz' - Son Dakika


Advertisement