Esenler Belediyesi Yaşlılara Keyifli Bir Gün Yaşattı - Son Dakika
Yerel

Esenler Belediyesi Yaşlılara Keyifli Bir Gün Yaşattı

Esenler Belediyesi, geçmişin şahidi geleceğinse ışık kaynağı olan büyükleri 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nde de yalnız bırakmayarak, yaşlılara keyifli bir gün yaşattı.

01.10.2015 17:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenler Belediyesi, geçmişin şahidi geleceğinse ışık kaynağı olan büyükleri 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü'nde de yalnız bırakmayarak, yaşlılara keyifli bir gün yaşattı.

Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle İkinci Bahar Kıraathanesi ve Esenler Belediyesi Aile Yaşam ve Danışma Merkezi'nde (ESAYDAM) yaşlılar için ayrı ayrı programlar düzenledi.

Esenler'deki yaşlılara yönelik "Kimsesizlerin Kimi", "Yalnız Değilsiniz", "Acil Hayat Butonu", "İkinci Bahar Kıraathanesi" gibi projeleriyle geçmişin mimarı, geleceğin ışık kaynağı olan yaşlılarımıza yönelik çalışmalar yapan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, özel günlerde de yaşlılarımızı yalnız bırakmıyor.  Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü'nde ilçedeki yaşlılar için programlar düzenleyerek onlara keyifli bir gün yaşattı.

İlk olarak İkinci Bahar Kıraathanesi'ndeki yaşlıları ziyaret eden müdürlük ekipleri, buradaki müdavimlere hem meyve ikramı yaptılar hem de berber hizmetinden yararlanmalarını sağladılar.

KİMSESİZ DEĞİLLER

İkinci Bahar Kıraathanesi sakinleri ziyaretinin ardından müdürlük ekipleri, "Kimsesizlerin Kimi" projesi kapsamında yer alan yaşlılarla, ESAYDAM'da buluştu. Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Özcan Hamza'nın da katıldığı programda yaşlılara Türk Sanat Musikisi eşliğinde yemek ikram edildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Esenler Belediyesi Yaşlılara Keyifli Bir Gün Yaşattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement