Esenler'de 5 Katlı Binanın Çatısı Uçtu - Son Dakika
Güncel

Esenler'de 5 Katlı Binanın Çatısı Uçtu

Esenler\'de 5 Katlı Binanın Çatısı Uçtu

Esenler’de 5 katlı bir binanın çatısı lodosa karşı koyamayarak park halindeki 5 aracın üzerine uçtu.

22.11.2015 13:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenler'de 5 katlı bir binanın çatısı lodosa karşı koyamayarak park halindeki 5 aracın üzerine uçtu. Kazada küçük bir kız çocuğu yaralandı.

Olay, sabah saatlerinde Esenler ilçesi, Kazım Karabekir Mahallesi 1006 Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, dünden bu yana devam eden lodosun şiddetini artırması sonucu 5 katlı binanın çatısı uçtu. Uçan çatı karşı binaya vurarak sokak içerisinde park halinde bulunan araçların üzerine düştü. Şans eseri can kaybının yaşanmadığı olayda bir kız çocuğu hafif şekilde yaralandı.

Olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri küçük kıza müdahale ederken, itfaiye ekipleri ise araçların üzerine uçan çatının enkazını kaldırmak çalışma başlattı. Çalışmalar sırasında araç sahipleri araçlarını olay yerinden uzaklaştırmaya çalıştı. Binada yaşayan vatandaşlar, çatıdan sabah saatlerinden itibaren seslerine geldiğini daha sonra ise çatının rüzgara dayanamayıp uçtuğunu söyledi.

Olayda sokak içerisinde park halinde bulunan 5 aracın yanı sıra çatısı uçan binanın karşısındaki binada da hasar oluştuğu görüldü. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Esenler'de 5 Katlı Binanın Çatısı Uçtu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement