Esenler'de Bilal Erdoğan'ın da Katılımıyla Gençlik Külliyesi'nin Temeli Atıldı - Son Dakika
Güncel

Esenler'de Bilal Erdoğan'ın da Katılımıyla Gençlik Külliyesi'nin Temeli Atıldı

Esenler\'de Bilal Erdoğan\'ın da Katılımıyla Gençlik Külliyesi\'nin Temeli Atıldı

* Esenler Tekstilkent TÜGVA Gençlik Külliyesi'nin temeli, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu üyesi Bilal Erdoğan'ın da katıldığı törenle atıldı.

18.02.2016 21:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

* Esenler Tekstilkent TÜGVA Gençlik Külliyesi'nin temeli, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu üyesi Bilal Erdoğan'ın da katıldığı törenle atıldı.

Haber-Kamera: Mehmet AKTARAN - İhsan YALÇIN/ İstanbul DHA

Esenler Tekstilkent TÜGVA Gençlik Külliyesi'nin temeli, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu üyesi Bilal Erdoğan'ın da katıldığı törenle atıldı.

Esenler Belediyesi ve Türkiye Gençlik Vakfı'nın (TÜGVA) katkılarıyla yaptırılan Esenler Tekstilkent TÜGVA Gençlik Külliyesi'nin temel atma törenine, AK Parti İstanbul Milletvekili Nureddin Nebati, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ve vatandaşlar da katıldı.

Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başlayan temel atma töreninde konuşan Mehmet Özhaseki, gençliğin geleceğine yapılan yatırımların önemine dikkat çekerek, "Bizim bu çabalarımız dışında hareket edenler de var. Ülkemizin Güneydoğu'sunda, kendilerine gönderdiğimiz bütçeleri teröristlere destek olarak kullanan belediyeler var. İş makinelerini hendek kazmak için kullananlar var. Bütçelerinin yüzde 90'ına kadarını personel giderlerine harcayanlar var. Yatırım bütçeleri yüzde 1, 3, en fazla yüzde 6. Onların niyeti bozuk ve onlara karşı alınacak tedbirlerimiz var. Biz arsızlarla, hırsızlarla, yolsuzlarla mücadele edeceğiz. Bu savaş sonuna kadar sürecek" dedi.

ŞEHİTLERE ALLAH'TAN RAHMET DİLEDİ...

Bilal Erdoğan da, sözlerine, Ankara ve Diyarbakır'da şehit olanlara Allah'tan rahmet dileyerek başladı.

Terörü ve arkasındaki güçleri lanetleyen Bilal Erdoğan, "Türkiye üzerinde oynanan oyunlar, bugün buradaki yapılan işin ne kadar önemli olduğunu bizlere hatırlatıyor. Burada inşa edilecek caminin kubbesi, tevhid anlayışının simgesi. O kubbenin haşmeti gibi, dimdik ve hep birlikte ayakta durmanın simgesi. Bu topraklara sadece dün, bugün değil, yüzyıllardır saldırıyorlar. Bir olmayı, beraber olmayı başarabilirsek, ben inanıyorum ki, bu topraklardaki bu Müslüman millet, bu mücadeleden alnının akıyla çıkacaktır. Dünyaya yeniden barış ve huzur aşılayacaktır" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından, protokol, Esenler Müftüsü Halil Şekerci'nin duası eşliğinde Esenler Tekstilkent TÜGVA Gençlik Külliyesi'nin temelini attı.

YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMİ?

Bu arada, inşaat alanının çevresinde polisin aldığı güvenlik önlemi dikkat çekti. Külliye açılışına gelen davetliler, X-Ray cihazlarından geçirilip tek tek üstleri arandıktan sonra alana alındı.

Aramalara Cumhurbaşkanlığı koruma polislerinin de eşlik ettiği görüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Esenler'de Bilal Erdoğan'ın da Katılımıyla Gençlik Külliyesi'nin Temeli Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Akaryakıt fiyatlarının 3 haneye çıkacağı iddiası sonrası Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi
    07:38 Akaryakıt fiyatlarının 3 haneye çıkacağı iddiası sonrası Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi

    Akaryakıt fiyatlarının seçim sonrası daha da artarak üç haneli rakamlara çıkacağı gerekçesiyle tabelalara değişim talimatı verildiği iddiası kamuoyunda infial yarattı. İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada "Yapılan araştırmalar sonucunda, akaryakıt dağıtım şirketlerinin iddia edildiği gibi bir talepte bulunmadığı tespit edilmiştir. Akaryakıt dağıtım şirketlerinin, 'bu sene sonunda akaryakıt fiyatlarının üç hanelere geleceğine dair' bir tahmininin bulunmadığı belirlenmiştir" denildi.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını
    07:20 Küçükçekmece'de fabrika yangını

    Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İddiaya göre içeride mahsur kalan işçiler olabilir. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var
    07:00 Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var

    İstanbul Küçükçekmece'de iplik üretimi yapılan bir fabrikada yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edilirken, fabrikada mahsur kalan işçiler olduğu iddia ediliyor.


Advertisement