Esenler'de 'SANAT Her Yerde' - Son Dakika
Güncel

Esenler'de 'SANAT Her Yerde'

Esenler\'de \'SANAT Her Yerde\'

Esenler'de sanat sokakta... Esenler'de sanat metroda... Esenler'de sanat belediyede... Kısacası Esenler'de "Sanat Her Yerde".

22.01.2015 11:20  Güncelleme: 11:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenler Belediyesi Sanat Evi'nin (ESEV) hayata geçirdiği Sanat Her Yerde projesi ile Esenlerli vatandaşlara; geleneksel sanatlardan görsel sanatlara ve sahne sanatlarına kadar sanatın tüm branşları bir bir anlatılıyor. Vatandaşlara yaklaşık 40 farklı dalda kurs verilen ESEV'de yeteneklerini geliştirebilecekleri bu eğitimleri ücretsiz olarak alabilecekleri de hatırlatılıyor.

KURS BAŞVURULARI DA ALINIYOR

Proje kapsamında bugüne kadar "Ahşap Yakma", "Ebru Sanatı", "Hüsn-i Hat" ve "Ney" branşlarını alanında uzman isimler anlattı. Esma Biltaci Anne - Çocuk Kampüsü gerçekleşen programla daha çok Esenlerli anneler ile öğrenciler aydınlatıldı ve ilgi duydukları branşlara yönelik kurs başvuruları da alındı. İkinci Bahar Kıraathanesi'nde de bir tanıtım programı gerçekleştiren ESEV ekipleri, yaşlılara tasavvuf müziğinin simgesi haline gelen ney enstrümanını anlattı ve yaşlılara bir ney dinletisi gerçekleştirdi. ESEV, Sanat Her Yerde projesiyle Esenler'in birçok noktasında sanatı tüm güzellikleriyle anlatmaya devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Esenler'de 'SANAT Her Yerde' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement