Esenler'deki Cinayet Davası - Son Dakika
Güncel

Esenler'deki Cinayet Davası

Eşini ve kızını öldürdüğü iddia edilen Recep Genç hakkında "canavarca hisle kasten öldürme" suçundan 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılması istemiyle dava açıldı.

15.08.2014 14:56  Güncelleme: 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede, olayın yaşandığı 14 Haziran'da, sanık Recep Genç ile eşi Taybe ve kızı Büşra arasında diğer kızı Kübra Genç'in dershaneye gitmesinin ardından tespit edilemeyen nedenle tartışma çıktığı anlatıldı.

Sanık Genç'in plastik kelepçeyle Büşra Genç'i elleri ve ayaklarından yatağa bağladığı belirtilen iddianamede, sanığın eşini banyoda 6, ardından kızını çok sayıda bıçak darbesiyle öldürdüğü kaydedildi.

İddianamede, sanığın daha sonra el ve ayak bileklerini keserek intihar etmeye çalıştığı ifade edilerek, şikayetçi Kübra Genç'in, akşam üstü eve gelince annesi ve kız kardeşini ölü olarak, babasını ise yatar vaziyette bulduğu aktarıldı.

Sanığın suçunun sabit olduğu belirtilen iddianamede, sanık Recep Genç'in eşi Taybe ile kızı Büşra Genç'i "canavarca hisle kasten öldürme" suçundan 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılması istendi.

Şikayetçi Kübra Genç'in ifadesinde, olaydan 2 ay önce kardeşi Büşra'nın tuvalette küçük kameralar bulduğunu ve bu durumu annesine söylediğini belirterek, annesi ve babasının bu yüzden kavga ettiğini, babasının olayı inkar ederek 1 ay eve gelmediğini anlattı. Genç, annesinin çevreye rezil olmamak için babasını eve çağırdığını ancak kendilerinin bunu istemediğini aktardı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Esenler'deki Cinayet Davası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement