Esenler'deki Geniş Çaplı Operasyon - Son Dakika
Güncel

Esenler'deki Geniş Çaplı Operasyon

İstanbul Emniyeti tarafından yaklaşık bin polisin katılımıyla yapılan narkotik ve asayiş suçlarına yönelik operasyonda 13 kişi gözaltına alındı Operasyonda, çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

17.08.2014 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenler'de yaklaşık bin polisin katılımıyla yapılan narkotik ve asayiş suçlarına yönelik operasyonda, 13 kişi gözaltına alındı.

Esenler'de dün akşam saatlerinde 2 bölgede ve ağırlıklı olarak Tuna Mahallesi'nde başlatılan operasyon çerçevesinde kontrol altına alınan sokaklarda kişilerin üst araması ve GBT sorgulaması yapıldı, araçlar kontrolden geçirildi. Kıraathane, ev ve internet kafelerde denetimler gerçekleştirildi.

Polis helikopterinin de havadan destek verdiği operasyona, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra Asayiş, Özel Harekat ve çevik kuvvet ekipleri ile motosikletli polis timlerinden oluşan bin polis katıldı.

Operasyonda, 4'ü çeşitli suçlardan aranan 13 kişi gözaltına alındı. İş yeri, ev ve kıraathane baskınlarında uyuşturucu hap, esrar ve bonzai ele geçirildi. Aramalarda, 2 çalıntı oto, 2 ruhsatsız silah ve çok sayıda mermi bulundu. Yapılan denetimlerde alkollü araç kullanan 3 kişiye de işlem yapıldı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Esenler'deki Geniş Çaplı Operasyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement