Esenler'deki Polislere Vefa Gecesi - Son Dakika
Güncel

Esenler'deki Polislere Vefa Gecesi

Esenler\'deki Polislere Vefa Gecesi

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 169. yıl dönümü, Esenler'de düzenlenen bir programla kutlandı.

14.04.2014 09:01  Güncelleme: 08:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 169. yıldönümü nedeniyle düzenlenen gecede beraberindeki protokol üyeleriyle ve polislerle birlikte 169. yıl pastasını kesti.

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 169. yıldönümü, Esenler'de düzenlenen bir programla kutlandı. Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından, ilçede 10 yılı aşkın süredir görev yapan polislere yönelik düzenlenen Vefa Gecesi, Esenler Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Programa; Esenler Kaymakamı Yüksel Ünal, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Yıldız, Esenler İlçe Emniyet Müdürü Erol Öztaş, AK Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan, çok sayıda polis ve yakını katıldı.

POLİSLERDEN KONSER

Tamamı Esenler'de görev yapan polislerden oluşan 200 kişilik Türk Sanat Müziği Korosu'nun şarkılarıyla başlayan programda protokol üyeleri, meslekte 10. yılını dolduran polislere birer plaket takdim etti. Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 169.yıldönümü nedeniyle yapılan pastayı polislerle birlikte kesen protokol üyeleri, programda birer konuşma yaptı.

SEVGİYLE YAKLAŞIYORUZ

İlk konuşmayı yapan Esenler İlçe Emniyet Müdürü Erol Öztaş, "Biz polisimize sevgiyle yaklaşıyoruz. Böylece polisimizin iş performansı, aile içi ve sokaktaki iletişimi de güçlü oluyor" dedi.

HUZUR VE UMUT ŞEHRİ OLACAK

Programda konuşan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, söze "Bir insanın hayatında en önemli şey güvenliktir" diyerek başladı. "Polislik, artık devletin şefkat eli hâline geldi" diyen Göksu, Türk polisinin büyük fedakârlıklarda bulunduğunu söyledi. "Esenler inşallah 2014 – 2019 Huzur ve Umut şehri olacak" temennisinde bulunan Göksu, geçtiğimiz 5 yıl içinde Esenler'de görev yapan polislerin büyük emek ve gayret gösterdiğini aktardı ve "Polisimiz, İstanbul'da suç işlemede en önde olan Esenler'i son sıralara kadar getirdiler" diye konuştu.

ESENLİK BİR ŞEHİR İÇİN

"Biz sadece belediye fonksiyonlarını üstümüze almıyoruz" diyen Göksu, "İlçe Emniyet Binası'nı yapıp nasıl belediye olarak teslim ettiysek, aynı şekilde üzerimize düşen ne varsa bunları yaparak biz bu şehrin huzur ve umut şehri olması için, esenlik şehri olması için elimizden gelen tüm gayreti yapacağız" şeklinde konuştu.

HER KESİMDE ÖNEMLİ

Göksu'nun ardından konuşan Esenler Kaymakamı Yüksel Ünal, "Polis, toplumun her kesiminde önem arz eden bir kimlik" dedi. Her polisin ve idarecinin kamu ile vicdanı arasında gidip geldiğini söyleyen Ünal, geceyi düzenleyenlere teşekkür etti.

Program, protokol konuşmalarının ardından sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Esenler'deki Polislere Vefa Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement