Esenler Gönül Sofralarında Buluşuyor - Son Dakika
Güncel

Esenler Gönül Sofralarında Buluşuyor

Bereket Sofrası, binlerce insana aynı sofrada oruç açmanın mutluluğunu yaşatıyor. "Konu komşu iftardayız" sloganıyla Aksaray Caddesi'nde gerçekleştirilen ikinci cadde iftarında 5 bin kişi hep birlikte iftar yaptı.

01.07.2015 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenler Belediyesi'nin "Konu komşu iftardayız" sloganıyla düzenlendiği Bereket Sofrası cadde iftarlarının ikincisi Aksaray Caddesi'nde yapıldı. Fatih, Tuna, Kazım Karabekir ve Menderes mahalle sakinlerinin aynı sofrada buluştuğu iftara; Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, AK Parti Esenler İlçe Başkanı Gökhan Taran, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri ve yaklaşık 5 bin kişi katıldı.

KONU KOMŞU İFTARDA BULUŞTU

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, AK Parti Esenler İlçe Başkanı Gökhan Taran'la birlikte iftar sofralarını tek tek dolaşarak vatandaşlarla bir süre etti. İlçe Başkanı Taran, yaptığı konuşmada, Ramazan'ın Esenler'de tüm güzellikleriyle yaşandığı söyledi.

İftar öncesi aynı sofrada buluşan binlerce vatandaşa hitap eden Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, bu yıl sokak iftarları yerine büyük cadde iftarları düzenlediklerini belirterek, "Esenler'de her gün farklı etkinliklerde, farklı programlarda buluşuyoruz. Bugün de Aksaray Caddesi'nde kurulan bu güzel gönül sofrasında birlikte iftar yapacağız. Burada asıl olan şey, yemek yemek değil, bu muhabbet iklimini birlikte yaşamaktır. Bu güzel tablodan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Soframızı şereflendirdiniz, soframızı şenlendirdiniz. Hepinizi, burada olduğu gibi, Kadir Gecesi'nde Dörtyo Meydanı'nda bir araya gelmeye, büyük dua gecesinde buluşmaya davet ediyorum" dedi.

5 BİN KİŞİ GÖNÜL SOFRASI'NDA

Konuşmaların ardından okunan ezanla birlikte Bereket Sofrası'nda buluşan yaklaşık 5 bin kişi hep birlikte oruçlarını açtılar. İftar programı, topluca yapılan yemek duası ile sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Esenler Gönül Sofralarında Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement