Esenler Kulüp Atletik: 1 - Örnektepe:0 - Son Dakika
Güncel

Esenler Kulüp Atletik: 1 - Örnektepe:0

Esenler Kulüp Atletik: 1 - Örnektepe:0

U17 Liginde 6. hafta karşılaşmasın da aynı puanda ki iki takım Esenler Kulüp Atletik ile Örnektepe Karadeniz Stadında karşılaştı.

21.10.2015 17:29  Güncelleme: 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Defansın arkasına atılan toplarla pozisyon bulmaya çalıştılar. Oyunu dengeleyen Kulüp Atletik kenar ataklarla gol girişimlerinde bulundu. İlk yarı da gol sesi çıkmadı. İkinci yarıya hızlı başlayan sarı lacivertli ekip üst üste pozisyonlar bulmaya başladı. Maçın 55. dak. Barış Abdurrahmanoğlunun şutunda savunmaya da çarpan top kaleciyi yanılttı ve takımını 1-0 öne geçiren golü attı.İki net pozisyondan yararlanamayan Kulüp Atletik son 5 dak. 10 kişi oynayan rakibine karşı kalesinde pozisyonlar gördü. Başka gol sesi çıkmayınca maçı kazanan ve puanını 15 'e çıkararak liderliğe yükselen Esenler Kulüp Atletik oldu.

BEZİRGANBAHÇE : 0 - ESENLER KULÜP ATLETİK: 2

U15 Ligi 7. hafta mücadelesin de Lider Es.Kulüp Atletik deplasman da Bezirganbahçe ile karşılaştı. Halkalı Etap stadın da oynanan müsabaka heyacanlı ve çekişmeli anlara sahne oldu. Her iki takım da sahaya güzel futbol yansıtmaya çalıştılar. Es.Kulüp Atletik ilk yarıda bulduğu gollerle maçı 2-0 kazanmasını bildi. Maçın golleri Kasım Başer ve Şahin Yalçın dan geldi. Tempolu maç da Hakem triosu güzel bir maç yönettiler. Bu sonuçla Es. Kulüp Atletik bütün maçlarını kazanarak puanını 21 'e çıkararak liderliğini devam ettirdi, Bezirganbahçe 10 puan ile grubunda 4. lüğe yerleşti

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Esenler Kulüp Atletik: 1 - Örnektepe:0 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement