Esenli Bilal Şahin Huzurevinde Kalan Yaşlılar Sergi Açtı - Son Dakika
Yerel

Esenli Bilal Şahin Huzurevinde Kalan Yaşlılar Sergi Açtı

Esenli Bilal Şahin Huzurevinde Kalan Yaşlılar Sergi Açtı

Yozgat, Esenli Bilal Şahin Huzurevi’nde kalan yaşlılar boş zamanlarında yaptıkları çalışmaları sergiledi.

23.05.2016 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat, Esenli Bilal Şahin Huzurevi'nde kalan yaşlılar boş zamanlarında yaptıkları çalışmaları sergiledi.

Esenli Bilal Şahin Huzurevi'nde düzenlenen serginin açılışına Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürü İbrahim Yücel, İl Kültür ve Turizm Müdürü Lütfi İbiş, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Fatih Erdoğan, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Fazlı Açıkgöz, Yozgat Kraft Torba Fabrikası Genel Müdürü Recep Şakı ve vatandaşlar katıldı.

Sergi açılışında konuşan İl Milli Eğitim Müdür Vekili Fatih Erdoğan, Eğitimin insan doğumunda başlayıp ölünceye kadar devam eden bir süreç olduğunu belirterek, "Eğitim dediğimizde sadece okullar akla gelmemeli. Görüldüğü üzere huzurevinde dahi eğitim öğretim faaliyetleri devam edip bu şekilde güzel sergiler ile meyvesini vermektedir. Huzurevi sakinlerinin yapmış olduğu ürünler gerçekten çok anlamlı ve bir o kadar da değerli. Aynı zamanda bu sergi bize eğitim ve öğretimin yaşının olmadığının bir kanıtıdır. Bu serginin oluşmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürü İbrahim Yücel, huzurevinde kalan yaşlıların boş oturmak yerine her zaman bir şeyler üretmeyi istediklerini belirterek, "Huzurevinde kalan annelerimiz, ninelerimiz genelde örgü örerken, erkeklerde kendilerini meşgul edebilecekleri çalışmalar yapıyor. Yozgat Alparslan Türkeş Huzurevinde kalan bir yaşlımız çok güzel bir beşik üretiyor. Bu kursun düzenlenmesi ve serginin açılmasında bize maddi manevi destek sağlayan Hayırsever İş Adamımız Bilal Şahin beye'de ayrıca teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından serginin açılış kurdelesi kesilip, sergi gezildi. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Esenli Bilal Şahin Huzurevinde Kalan Yaşlılar Sergi Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement