Esenlik Kazandırıyor Kampanyasının İlk Kura Çekimi Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Esenlik Kazandırıyor Kampanyasının İlk Kura Çekimi Yapıldı

Esenlik Kazandırıyor Kampanyasının İlk Kura Çekimi Yapıldı

1 Ağustosta başlayan ve 29 Ekim tarihine kadar devam edecek Esenlik Kazandırıyor kampanyası çekilişlerinin ilki yapıldı30 TL’lik alışveriş yaparak alışverişe katılanlara çekiliş sonucunda 19 hediye dağıtıldı.

15.09.2015 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1 Ağustosta başlayan ve 29 Ekim tarihine kadar devam edecek Esenlik Kazandırıyor kampanyası çekilişlerinin ilki yapıldı

30 TL'lik alışveriş yaparak alışverişe katılanlara çekiliş sonucunda 19 hediye dağıtıldı.

Eski Belediye Meydanı'nda gerçekleştirilen çekilişe AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Arif Emecen, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çekiliş öncesi konuşma yapan Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, "Artık her yıl araç kampanyamızı heyecanla bekliyoruz araç kampanyasını geleneksel bir hal aldı. Toplamında 5 çelişkimiz olacak 3 tanesi Malatya'da biri Kahramanmaraş'ta diğerinde Elbistan'da çekeceğiz toplam 99 hediye vereceğiz. Esenliğin bir felsefesi var bu felsefenin kotları hizmet en güzel bir şekilde sizlere hizmet etmek" diyen Boyraz, ayrıca bu ay içerisinde esenlik asfalt fabrikasının bu ay içinde açılışını yapacaklarını söyledi

İlk kura çekimini yapan Bülent Tüfenkci ise, "Esenlik Malatya'nın bağrında çıkan, ürettiğini kazancını Malatya'ya bırakan Malatyalıların şirketidir. Esenliğini her gecen gün büyümesi ve yöreye hizmet bizleri gururlandırıyor" dedi.

AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ise, "Esenlik kurulduğu günde bu güne kadar yapmış olduğu tüm ticari faaliyetlerinin tamamında elde ettiği gelirin büyük bir kısmını hem sosyal, hem de kültürel amaçlı tekrar ilimize kazandırmıştır" dedi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Arif Emecen da, "Esenlik Malatya'da gerçekten büyük bir boşluğu dolduruyor. Gıda anlamda pazarda dengeyi oluşturuyor "dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkan Hacı Uğur Polat da yaptığı konuşmada, "Esenlik Malatya'nın öz malı, bizim malımız, aslında Türkiye'de de örnek bir şirkettir" dedi.

(EA-VSA-Y)

. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Esenlik Kazandırıyor Kampanyasının İlk Kura Çekimi Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement