Esentepe'de 2,5 Milyon TL'lik Proje Hayata Geçiriliyor - Son Dakika
Yerel

Esentepe'de 2,5 Milyon TL'lik Proje Hayata Geçiriliyor

Esentepe\'de 2,5 Milyon TL\'lik Proje Hayata Geçiriliyor

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Serdivan Esentepe Bölgesi’ndeki 13 mahalleye Hızırilyas İçmesuyu Arıtma Tesisi’nden su ulaştıracak içmesuyu hattı ve terfi merkezinde çalışmaların aralıksız devam ettiğini açıkladı.

13.03.2015 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Serdivan Esentepe Bölgesi'ndeki 13 mahalleye Hızırilyas İçmesuyu Arıtma Tesisi'nden su ulaştıracak içmesuyu hattı ve terfi merkezinde çalışmaların aralıksız devam ettiğini açıkladı. Başkan Toçoğlu, "Esentepe, Aşağıdereköy, Çubuklu, Dağyoncalı, Yukarıdereköy, Kazımpaşa, Selahiye, Kuruçeşme, Mahmudiye, Yeşilköy, Beşevler, Meşeli ve Kızılcıklı Mahalleleri'ne daha bol ve kesintisiz içmesuyu ulaştırıyoruz. İsale hattı ve terfi merkezi yapımını içeren projemizde çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor" diye konuştu.

YAKLAŞIK 11 KİLOMETRE İÇMESUYU HATTI

İçmesuyu terfi merkezi yapım çalışmasının tamamlanmak üzere olduğunu, isale hattında da çalışmaların başladığını belirten Toçoğlu, "Kazımpaşa'da bulunan içmesuyu deposuna su ulaştıracak terfi merkezinde çalışmalarımız tamamlanmak üzere. Ekiplerimiz aynı zamanda bölgede inşa edilecek yaklaşık 11 kilometrelik içmesuyu hattının çalışmalarına da başladı. Yaklaşık 2,5 Milyon TL'lik yatırımımızı kısa süre içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz. Şehrimize ve bölgede yaşayan hemşerilerimize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Esentepe'de 2,5 Milyon TL'lik Proje Hayata Geçiriliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement