Esenyurt Belediyesi Engelliler İçin Eğlence Düzenledi - Son Dakika
Yerel

Esenyurt Belediyesi Engelliler İçin Eğlence Düzenledi

Esenyurt Belediyesi Engelliler İçin Eğlence Düzenledi

Esenyurt Belediyesi, Engelliler Haftası programında engelli vatandaşlara keyif dolu anlar yaşattı.

12.05.2016 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenyurt Belediyesi, Engelliler Haftası programında engelli vatandaşlara keyif dolu anlar yaşattı. Programa katılan Başkan Necmi Kadıoğlu, vatani görevini yerine getirecek olan engelli vatandaşlara kına yaktı ve onlarla birlikte halaylar çekti, oyunlar oynadı.

Esenyurt Belediyesi her yıl geleneksel olarak düzenlediği Engelliler Haftası programında bu yıl da engelli vatandaşlara keyif dolu anlar yaşattı. Esenyurt Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan Engelliler Koordinasyon Birimi, Esenyurt Belediyesi Nikah Sarayı'nda gerçekleştirdiği program ile engelli vatandaşların ve yakınlarının yüzünü güldürdü. Düzenlenen programa Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Belediye Başkan, Yardımcısı Sebahattin Fidan, Esenyurt Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Ebru Aydın, Esenyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Yusuf Ocak ve çok sayıda engelli vatandaş ile yakınları katıldı. Mehteran takımının sahne almasıyla başlayan programda Başkan Kadıoğlu, vatani görevini yerine getirecek olan engelli vatandaşlara kına yaktı ve onlarla birlikte halaylar çekti, oyunlar oynadı. Esenyurt Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Ebru Aydın ise duygularını şu sözlerle ifade etti: "2004'ten bu yana engelli vatandaşlarımız için her türlü maddi ve manevi destekleri sağlıyoruz. Engelsiz bir yaşama hep birlikte katılacağız."

"ENGELSİZ YAŞAMA HEP BİRLİKTE ADIM ATACAĞIZ"

Engelliler Haftası programında konuşma yapan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, "Belediyemizin Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde sizlere hizmet veriyoruz. Her türlü ihtiyaçlarınıza karşı sorumluluklarımızı yerine getirmek için çaba gösteriyoruz. Engelleri birlikte aşacağız. Engelsiz bir yaşama hep birlikte adım atacağız" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Esenyurt Belediyesi Engelliler İçin Eğlence Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement