Esenyurt Belediyesinden Dereli'ye Dost Eli - Son Dakika
Yerel

Esenyurt Belediyesinden Dereli'ye Dost Eli

Esenyurt Belediyesinden Dereli\'ye Dost Eli

Esenyurt Belediyesinin düzenlediği Bir Defter Bir Kalem kampanyası ile Anadolu yoluna çıkan Dost Eli Derneği, Dereli'ye bağlı Yüce Köyü İlkokulunun yardımına koştu.

26.09.2014 09:33  Güncelleme: 09:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Esenyurt Belediyesi'nin düzenlediği "Bir Defter Bir Kalem" kampanyası ile Anadolu yoluna çıkan Dost Eli Derneği Giresun'un Dereli ilçesine bağlı Yüce Köyü İlkokulu'nun yardımına koştu.

Okulda düzenlenen törene Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nun eşi Rabia Kadıoğlu, Dosteli Yardım, Eğitim ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sakine Tükek, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcıları Yasemin Sarıca Aytan, Abdurrahman Ada, Dereli Belediye Başkanı Zeki Şenlikoğlu, Dereli İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Odabaşı, Yüce İlkokul Müdürü Ahmet Akyol, okul öğretmenleri ve öğrenci velileri katıldı.

İstanbul Esenyurt Belediyesi, Dost Eli Eğitim ve Yardım Derneği sayesinde Dereli ilçesinin yaklaşık 36 köyünde bulunan 3100 öğrenciye kırtasiye ve kıyafetlerin ulaştığını belirten Dereli İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Odabaşı, "Bu yardımlar, öğrencilerimizin ideallerine bir adım daha yaklaşmasına ve onlara umut olmasına vesile olacaktır. Bu yardımlar ile beraber ilçemize gelen Esenyurt Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu'nun eşi Rabia Kadıoğlu ve beraberindeki ekibe sonsuz şükranlarımı sunarım" dedi.

Yardımlara vesile olanlara teşekkür eden Dereli Belediye Başkanı Zeki Şenlikoğlu, "İlçemize bin kilometer öteden dosteli uzatan, gençlerimize umut dağıtan Esenyurt Belediyesi ve Dost Eli Derneği bu hayırlarının karşılığını yıllar sonra başarılı ve minnet kar öğrencilerin teşekkürleri ile alacaklardır" diye konuştu.

Yaptıkları Yardımların Türkiye'nin 81 iline dağıtıldığını aktaran Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Ada, "Sizlere Başkanımız Necmi Kadıoğlu'nun selamını getirdim. Çocuklarımız hayat yarışına memleketimizin her köşesinde eşit şartlarda başlasın diye bu yardımlara vesile olan Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu'na ve Dost Eli derneğine şükranlarımı sunuyorum" şeklinde konuştu.

Yardımların gittiği iller arasında Giresun'u ziyaret etmenin mutluluğunu ifade edilemez olduğunu söyleyen Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nun eşi Rabia Kadıoğlu, "Esenyurt Belediye Başkan Yardımcımız Abdurrahman Ada'nın tavsiyesi üzerine geldiğim bu ili keşke daha önce keşfetseydim. Buralara ve burada yaşayan, dost eli bekleyen herkese sahip çıkmalıyız. Yavrularımıza bu eli uzatanlardan, buraya gelmemize vesile olan herkesten Allah razı olsun" ifadelerini kullandı.

15 yıldır "bir defter, bir kalem kampanyası" adı altında, Türkiye genelinde eğitime katkı sağladıklarını söyleyen Dosteli Yardım, Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Sakine Tükek, "Bizler geleceğimize, ideallere, genç yüreklere el uzatıyoruz. Memleketimizin her köşesindeki yavrularımıza eğitimlerini tamamlamalarına yardımcı malzemeleri dağıtmaya devam edeceğiz. Esenyurt'tan Eylül ay'ı başında çıktığımız bu yola Ekim ay'ının sonuna kadar Anadolu'ya umut dağıtmaya devam edeceğiz. Bu yardımlar kapsamında bizlerden desteklerini eksik etmeyen ve bu yolda bizlere yoldaş olan Başkanımızın değerli eşi Rabia Kadıoğlu, Abdurrahman Ada ve Yasemin Sarıca Aytan'a teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Esenyurt Belediyesinden Dereli'ye Dost Eli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement