Esenyurt Belediyesi Şehit ve Gazi Yakınlarını Unutmadı - Son Dakika
Güncel

Esenyurt Belediyesi Şehit ve Gazi Yakınlarını Unutmadı

Esenyurt Belediyesi Şehit ve Gazi Yakınlarını Unutmadı

Esenyurt Belediyesi, şehit aileleri, gazi ve gazi ailelerini iftar yemeğinde bir araya getirdi.

17.07.2014 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenyurt Belediyesi, şehit aileleri, gazi ve gazi ailelerini iftar yemeğinde bir araya getirdi.

Esenyurt Belediyesi, Ramazan'da gazi ve şehit ailelerini unutmadı. Esenyurt Belediyesi Nikah Sarayı'nda şehit ailelerine, gazilere, gazi ailelerine ve ilçe protokolüne iftar programı düzenledi. Türk musikisi eşliğinde başlayan iftar programı kur-an tilavetiyle devam etti. Programa, Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Dal, İlçe Müftüsü Mehmet Müftüoğlu, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri, şehit yakınları, gaziler ve gazi yakınları katıldı.

"BİZ DEVLET VE HÜKÜMET OLARAK SİZLERLE BERABERİZ"

İftar programında konuşma yapan başkan Kadıoğlu, "Rabbim tuttuğunuz orucu kabul etsin. Kaymakamımız, emniyet müdürümüz, milli eğitim müdürümüz, müftümüz yani kısacası devlet buradadır. Halkın temsilcisi olarak bizlerde buradayız. Ne ihtiyacınız ne sıkıntınız olursa yanınızdayız. Biz devlet ve hükümet olarak sizlerle her zaman beraberiz" dedi.

"ONLAR OLMASAYDI BURADA GÜVEN İÇİNDE İFTAR YAPAMAZDIK"

Başkan Kadıoğlu ardından söz alan Kaymakam kapılarının her zaman şehir ve gazi ailelerine açık olduğunu belirterek, "Belki ulaşamadığımız aileler olabilir ama her zaman yanınızdayız. Kapılarımız size her zaman sonuna kadar açıktır. Sayın Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu'na sizleri burada buluşturduğu için teşekkür ederim. Şehitlerimiz bizlerin daha rahat daha özgür yaşayabilmesi için canlarını vermiştir. Onlar olmasaydı burada güven içinde iftar yapamazdık. Rabbim şehitlerimizin şefaatlerini bizleri de nasip etsin" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Esenyurt Belediyesi Şehit ve Gazi Yakınlarını Unutmadı - Son Dakika


Advertisement