Esenyurt'ta 8'nci Dönem Kursiyerleri Sertifikalarına Hak Kazandı - Son Dakika
Güncel

Esenyurt'ta 8'nci Dönem Kursiyerleri Sertifikalarına Hak Kazandı

Esenyurt\'ta 8\'nci Dönem Kursiyerleri Sertifikalarına Hak Kazandı

Esenyurt Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ile KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı) tarafından düzenlenen eğitim programında 8’ncı dönem kursiyerleri sertifikalarını aldı.

04.06.2014 22:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenyurt Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ile KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı) tarafından düzenlenen eğitim programında 8'ncı dönem kursiyerleri sertifikalarını aldı.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi Başkanı Gürsel Doğan, Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi Aytaç Aydın, İstanbul Ardahan Kültür Evi Başkanı Tuncer Dağ, Esenyurt Belediye Başkan Danışmanları Efrail Çiftçi, Abdulkahhar Arvasi, Yenikent Mahalle Muhtarı Önder Ay ve İş adamları katıldı.

Esenyurt Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi öncülüğünde 2 yıldır gerçekleştirilen eğitim programlarında toplam 240 kursiyer ücretsiz olarak sertifika sahibi olarak 30 bin TL hibe, 70 bin TL 2 yıl faizsiz geri ödeme için hak kazandılar. Eğitim için Esenyurt dışından birçok ilçeden vatandaş kurs programlarına katılım sağlıyor.

8'cı dönem sertifika almaya hak kazanan kursiyerlere Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve protokol mensupları sertifikalarını takdim ederek tebrik ettiler.

Sertifika töreninde açılış ve sunumu Kooperatif yöneticisi ve Yenikent Mahalle Muhtarı Önder Ay gerçekleştirdi.

DOĞAN, "ESNAFIN SAHİBİ VAR"

Programda açılış konuşması yapan Esenyurt Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Gürsel Doğan, " Bugün 8'nci dönem kurs ve sertifika programını gerçekleştiriyoruz. Esnaflar Derneği ve KOSGEB ile birlikte yaptığımız kurs programlarımızda 8 gurup olarak 30'ar kişilik guruplarla toplam 240 kişiye eğitim verdik. Çok önemsiyoruz ve bu çalışmanın çok önemli olduğuna inanıyoruz. Esenyurt, artık Türkiye ve İstanbul'un hızla gelişen bir ilçesi oldu. Esnaflarında her konuda kendini geliştirmesi ve yenilemesi için öncülük ediyor ve çaba gösteriyoruz. Esenyurt Esnaflar Derneğimize, Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu bugüne kadar desteğini esirgememiş ve kapısı bize her zaman açık olmuştur. Belediye başkanımızın ilçemize Sosyal Güvenlik Kurumu ve Meslek Edindirme Okulunu kazandırmasından dolayı ayrıca teşekkür ediyoruz. Öte yandan Türkiye Cumhuriyeti tarihinde esnaflara ve kobilere yönelik verilen değer bugünkü devlet ve hükümet yönetimi tarafından daha fazla görülmektedir. Yani esnafın bir sahibi var, esnafı destekleyen bir hükümet var " dedi.

KADIOĞLU, "KURSİYERLERİMİZİ TEBRİK EDİYOR BAŞARILAR DİLİYORUM"

Dernek başkanı Gürsel Doğan ardından Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, yaptığı konuşmasında eğitme her zan önem verdiğini söyledi. Kadıoğlu, " Esnaflar Derneği tarafından gerçekleşen bu eğitim programı ile sertifika alan kursiyerlerimizi tebrik ediyorum. Umarım bu aldıkları eğitim ve sertifika ile iş ve sosyal yaşamlarında başarılı olurlar. Bizler yönetici olarak her zaman vatandaşımızın eğitimden, sosyal yaşama, iş ve istihdam alanında refah içinde yaşamasını istiyoruz. Çalışmalarımız hep bu yöndedir. Esnaflar Derneğimize bu girişiminden dolayı teşekkür ediyorum, sertifika alan kursiyerlerimize de başarılar diliyorum "dedi.

Sertifikaları protokol takdim etti

Konuşmalar ardından, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Gürsel Doğan, Meclis üyeleri, Ardahan Kültür Evi Başkanı Tuncer Dağ, Yenikent Mahalle Muhtarı Önder Ay ve diğer katılımcılar sertifika almaya hak kazanan kursiyerlere sertifikalarını takdim ettiler. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Esenyurt'ta 8'nci Dönem Kursiyerleri Sertifikalarına Hak Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement