Esenyurt'ta Binlerce Vatandaş Terörü Lanetledi - Son Dakika
Yerel

Esenyurt'ta Binlerce Vatandaş Terörü Lanetledi

Beşiktaş’ta yaşanan terör saldırısının ardından Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve çok sayıda vatandaş, Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğüne yürüyerek moral ziyaretinde bulundu.

16.12.2016 17:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ta yaşanan terör saldırısının ardından Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve çok sayıda vatandaş, Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğüne yürüyerek moral ziyaretinde bulundu. Yürüyüşte binlerce vatandaş terörü lanetledi.

Esenyurt'ta Cuma namazı sonrası Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan yüzlerce vatandaş polise destek olmak amacıyla Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğüne doğru yürüdü. Yürüyüşe Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, İlçe Kaymakamı Ekrem İnci, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Esenyurt Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan vatandaşlar ellerinde Türk bayrakları ile İlçe Emniyet Müdürlüğüne "Şehitler ölmez vatan bölünmez", "Polise uzanan eller kırılsın" sloganları atara ve tekbir getirerek yürüdü. Yürüyüşe, trafikteki araçlar ise korna çalarak destek verdi.

Emniyet müdürlüğü önüne gelen Başkan Kadıoğlu ve vatandaşlar, Beşiktaş'ta yaşanan terör saldırısında vefat edenler için dua etti. Ardından Başkan Kadıoğlu ve beraberindeki heyet, emniyet müdürünün odasına çıkarak ziyarette bulundu.

"Yapılan hain saldırılara karşı dik duracağımızı milletçe haykırdık"

Polise destek olmak amacıyla yürüyüşe katılan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, "Cuma namazından sonra kaymakamımız ve ilçe başkanlarımız birlikte yürüyüşe katıldı. Buradan ülkemizdeki bütün şehit ailelerine dualar ettik ve Kuran-ı Kerim okuduk. Ülkemize dışarıdan ve içeriden yapılan hain saldırılara karşı dik duracağımızı milletçe haykırdık" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Esenyurt'ta Binlerce Vatandaş Terörü Lanetledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement