Esenyurt'ta Genç Kızın Uyuşturucudan Öldüğü İddiası - Son Dakika
Güncel

Esenyurt'ta Genç Kızın Uyuşturucudan Öldüğü İddiası

Esenyurt'ta, arkadaşlarıyla uyuşturucu kullandığı iddia edilen 17 yaşındaki Rabia Y'nin hayatını kaybetmesinin ardından gözaltına alınan 6 şüpheliden 2'si tutuklandı.

23.03.2015 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenyurt'ta, arkadaşlarıyla uyuşturucu kullandığı iddia edilen 17 yaşındaki Rabia Y'nin hayatını kaybetmesinin ardından gözaltına alınan 6 şüpheliden 2'si tutuklandı.

İhbar üzerine 19 Mart'ta Esenyurt'ta bir eve giden 112 acil servis ekipleri, yerde yatan Rabia Y'ye müdahalede bulundu. Solunumu durduğu öğrenilen Rabia Y. kurtarılamadı.

Olay yerine gelen polis ekipleri, genç kızın öldüğü evde, uyuşturucu içmekte kullanılan düzenek buldu. Polisin araştırmasında, evin bir grup genç tarafından bir günlüğüne kiralandığını belirledi. Evi kiraladıkları tespit edilen Hamdullah E. (20), Sadık İ. (23), Onur Y. (28), Murat K. (20), Murat D. (20) ve Dursun A. (28) yakalandı.

Gözaltındaki şüpheliler polise verdiği ifadede, kiraladıkları evde Rabia Y. ile beraber uyuşturucu kullandıklarını öne sürerek, genç kızın fenalaşması üzerine ambulans çağırdıklarını anlattı.

Bu arada, Rabia Y'nin bir süredir evine gitmediği ve ailesinin bir hafta önce kayıp başvurusunda bulunduğu öğrenildi. Hırsızlık suçundan poliste 4 ayrı suç kaydı bulunan 17 yaşındaki Rabia Y'nin cesedi, Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Esenyurt Emniyet Müdürlüğünde gözaltında tutulan 6 şüpheliden işlemleri tamamlanan 4'ü adliyeye sevk edildi. Bunlardan Murat K. ve Murat D. "ölüme sebebiyet verme, uyuşturucu kullanılmasını kolaylaştırma ve özendirme, fuhşa teşvik" suçlarından tutuklandı.

Onur Y. ve Dursun A. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, Sadık İ. ve Hamdullah E'nin işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilecekleri bildirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Esenyurt'ta Genç Kızın Uyuşturucudan Öldüğü İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement