Esenyurt'ta Şampiyonun Adı 'Ardahan' Oldu - Son Dakika
Güncel

Esenyurt'ta Şampiyonun Adı 'Ardahan' Oldu

Esenyurt\'ta Şampiyonun Adı \'Ardahan\' Oldu

Esenyurt İl Dernekler Birliğinin ve Esenyurt Belediyesi’nin birlikte organize ettiği geleneksel il dernekleri birliği futbol turnuvasının Şampiyonu Ardahan oldu.

16.06.2014 18:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenyurt İl Dernekler Birliğinin ve Esenyurt Belediyesi'nin birlikte organize ettiği geleneksel il dernekleri birliği futbol turnuvasının Şampiyonu Ardahan oldu. Geçtiğimiz yıllarda turnuvanın ikinci yılında kupayı alan Ardahan Kültür Evi bu yıl düzenlenen ve 31 il derneğinin katıldığı futbol turnuvasında tüm takımları geride bırakarak bir kez daha kupayı evine götürdü.

Futbol turnuvasını birincilik ve ikincilik maçları öncesinde Sivas ve Ardahan ili yöresel sanatçılarının müzik dinletileri ile stadyuma gelen binlerce taraftara maç öncesinde eğlenceli dakikalar yaşattı.

KADIOĞLU: "TÜM TAKIMLARIMIZI KUTLUYORUM"

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumunda düzenlenen final maçında Sivas Derneği futbol takımını 2-0 skorla yenerek turnuvayı şampiyon tamamlayan Ardahan Derneği futbol takımını kutlayan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu şampiyon olan Ardahan Kültür Evi'nin kupasını takım kaptanı Fırat Işık'a takdim etti. Kadıoğlu, "Güzel ve başarılı bir futbol ile şampiyonluğa uzanan Ardahan Kültür Evi futbol takımını kutluyorum. Turnuvanın sportmence ve centilmence geçmesinden ötürü 31 il derneğimizin futbol takımlarına ve tüm yöneticilerine teşekkür ediyorum. Bu turnuva organizasyonu ile farklı yörelere mensup olan vatandaşlarımız arasında birlik, beraberlik ve kardeşlik olgusu daha da anlam kazanmaktadır. "dedi.

Esenyurt İl Dernekler Birliği Başkanı Murat Baduralkan tarafından turnuvaya ve derneklere yönelik katkılarından dolayı Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'na teşekkür plaketi takdim edildi.

BAŞKANLAR BİRLİK MESAJLARI VERDİ

Turnuvanın birincisi olarak bir kez daha kupayı almanın son derece mutluluk verici olduğunu söyleyen Ardahan Kültür Evi Başkanı Tuncer Dağ, duygularını ifade ederek tüm dernek yöneticileri ve futbolcularını tebrik etti. Dağ, Esenyurt 'ta il derneklerinin böyle organizasyonları ile insanlar arasında kaynaşma ve dayanışmaya örnek olduğunu belirtti.

Esenyurt İl Dernekler Birliği Başkan ve Erzurum Dernek Başkanı Murat Baduralkan ise turnuvanın sağlıklı ve keyifli bir şekilde geçtiğini belirterek, Esenyurt 'ta bu birlikteliğin artarak devam edeceğini söyledi.

3'ÜNCÜ ERZURUM, CENTİLMEN İSE VAN OLDU

Esenyurt İl Dernekler Birliği tarafından bu yıl 4'ncüsü organize edilen il dernekleri futbol turnuvasına 31 il derneğinin futbol takımı katılırken Esenyurt Necmi Kadıoğlu stadyumunda Final maçından önce 3'ncülük maçında Kars il dernek futbol takımını 1-0'lık skorla yenen geçen yılın şampiyonu Erzurum il derneği futbol takımı turnuvayı üçüncü tamamladı. Turnuvanın en centilmen takımı ise Van Derneği futbol takımı oldu.

Esenyurt İl Dernekler Birliği 4'ncü geleneksel futbol turnuvası final organizasyonu, kupa töreni ve plaket takdimi ardından sona erdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Esenyurt'ta Şampiyonun Adı 'Ardahan' Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement