Esenyurt'ta Yaralanan Bir Kişi Daha Tedavi Altında - Son Dakika
Güncel

Esenyurt'ta Yaralanan Bir Kişi Daha Tedavi Altında

Esenyurt\'ta Yaralanan Bir Kişi Daha Tedavi Altında

Esenyurt'ta dün akşam bir grup tarafından üzerindeki kıyafetler çıkartılıp, bıçaklanarak yaralandığı iddia edilen Kabil Okyayatan İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

09.10.2014 06:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenyurt'ta dün akşam bir grup tarafından üzerindeki kıyafetler çıkartılıp, bıçaklanarak yaralandığı iddia edilen Kabil Okyayatan İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Dün akşam saatlerinde Esenyurt Örnek Mahallesi Erzurum Kongre Caddesi üzerindeki çıkan olaylarda bir grup tarafından üzerindeki kıyafetler çıkartılıp bıçaklandığı iddia edilen Kabil Okyayatan'ın Esenyurt Devlet Hastanesi'nden, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındığı öğrenildi. İşten eve dönerken IŞİD'in Kobeni saldırılarını protesto eden göstericiler ve karşıt görüşlü bir grup arasında kaldığı iddia edilen Kabil Okyayatan'ın karşıt gruptakiler tarafından soyulup darp edildikten sonra bıçaklandığı öne sürüldü.

NE GEREK VAR. BİZ NEYİ PAYLAŞAMIYORUZ

Kabil Okyayatan'nın işten eve döndüğü sırada olayların arasında kaldığı ifade eden kardeşi Nurettin Okyayatan, Saat 18.30 sıralarında Küçük kardeşim işten geliyor. İş çıkışı çatışma saatine geliyor. Evlerine giderken bir grup ile polis arasında çatışma olmuş. Kardeşim de arada kalmış. Polis bunlara da biber gazı atmışlar. Bunlar kaçarken bu sefer başka bir gruba yakalanıyor. Bunlar da linç ediyorlar. Bana kardeşim telefonla durumu bildirdi. Bende bunun üzerine evden ayrıldım. Ben olay yerine geldiğimde ambulans daha yeni geliyordu. Bir insanı çırılçıplak soyup dövmeye kimin hakkı var Doktorlar durumu hakkında bize pek birşey söylenmedi. Yaklaşık 10-15 yerinden bıçaklanmış. Sırtında bayağı bir bıçak izi var. Doktorlar ameliyat gerekmediğini söyledi bize. Bu ülkeye ne oluyor Bu insanlara ne oluyor Biri çıksın desin ki neden bir birinizi öldürüyorsunuz Ne gerek var. Biz neyi paylaşamıyoruz dedi. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Esenyurt'ta Yaralanan Bir Kişi Daha Tedavi Altında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement