Esenyurt'taki Cinayetin Şüphelisi Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Esenyurt'taki Cinayetin Şüphelisi Yakalandı

Esenyurt’ta, eşiyle kaçan kişinin kardeşini silahla vurarak öldüren şüpheli, gözaltına alındı.

13.11.2015 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenyurt'ta, eşiyle kaçan kişinin kardeşini silahla vurarak öldüren şüpheli, gözaltına alındı.

Olay, Esenyurt Pınar mahallesinde önceki gün meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine giden polis, Metin Güzel'i bir araç içerisinde ölü buldu. Soruşturmayı derinleştiren Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını inceledi. Yapılan çalışmalar sonrası Güzel'i vurduğu tespit edilen Ç.Ç., cinayet büro amirliği ekiplerince Kocaeli'de yakalandı.

Şüpheli emniyetteki sorgusunda, eşinin Güzel'in abisiyle kaçtığını ve bu nedenle o aileden birini öldüreceğini söylediğini, bu yüzden cinayeti işlediğini belirtti. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Ç.Ç, adliyeye sevk edildi.

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Pınar mahallesindeki aracında ölü bulunan Metin Güzel ile ilgili polis ekiplerinin yapmış olduğu araştırmalar sonucunda cinayet anına ait görüntülere ulaştı. Saniye saniye kameralara yansıyan görüntülerde, elinde silah olan zanlı, sokağa park etmekte olan araca hızla koşuyor. Metin Güzel, aracın kapısını açtığı sırada zanlı Ç.Ç araca yaklaşarak, silahını Güzel'e doğrultuyor. Güzel, kaçmaya çalışırken, zanlı Ç.Ç şahsa defalarca ateş ediyor. Metin Güzel vücuduna isabet eden kurşunlarla yere yığılırken, cinayeti işleyen şahıs hızla olay yerinden uzaklaşıyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Esenyurt'taki Cinayetin Şüphelisi Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement