Esenyurt'un İlk Lisesi, Son Mezunlarını Verdi - Son Dakika
Yerel

Esenyurt'un İlk Lisesi, Son Mezunlarını Verdi

Esenyurt Lisesi 2015-2016 Yılı Eğitim Öğretim dönemi mezunlarını eğlenceli bir programla uğurladı.

28.05.2016 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenyurt Lisesi 2015-2016 Yılı Eğitim Öğretim dönemi mezunlarını eğlenceli bir programla uğurladı. Esenyurt 'un ilk lisesi olan Esenyurt Lisesi adıyla son mezunlarını veren lise bundan sonra Esenyurt Anadolu Lisesi olarak yeni mezunlar vermeye devam edecek.

Esenyurt 'un ilk lisesi olan Esenyurt Lisesi, 2015-2016 Yılı Eğitim Öğretim dönemi mezunlarını eğlenceli bir programla uğurladı. son mezunlarını veren lise bundan sonra Esenyurt Anadolu Lisesi olarak yeni mezunlar vermeye devam edecek. Esenyurt Anadolu Lisesi'nin okul bahçesinde düzenlenen mezuniyet törenine Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Dal, Okul Müdürü Gülşen Figen Fidan, Öğretmenler, Öğrenciler ve velileri katıldı.Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan mezuniyet töreninde Okul Müdürü Gülşen Figen Fidan, yaptığı açılış konuşmasında " Dün, biz siz idik. Yarın, siz biz olacaksınız. Ülkemizin geleceğini devraldığınızda söz sahibi olabilmek için çok emek harcayarak devam edin. Sevgili öğrencilerim; okuyun, öğrenin, araştırın ve hiç durmadan çalışın çalışın ve çalışın. Bu vatanı bize emanet eden aziz şehitlerimizi unutmayın. Yolunuz açık olsun" dedi.

DEVİR TESLİM YAPILDI

Okul Müdürü Fidan'ın konuşmasının ardından YGS Birincisi Serap Demircan, tüm 12'inci sınıflar adına bir konuşma yaparak, törenin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Demircan'ın teşekkür konuşmasının ardından 12'inci sınıf öğrencileri 11'inci sınıf öğrencilerine Bayrak ve Flama devir teslim töreni gerçekleştirdi.

Devir teslim töreninin ardından Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci'ye plaket takdim edildi. Günün anlam ve önemine binaen konuşma yapan İnci, "Sizler gelecekte bizlerin yerini alacaksınız. Bu ülkenin yarınları sizler olacaksınız. Sizlere ve sizleri geleceğe hazırlayan ailenize ve öğretmenlerinize de teşekkür ederim" dedi.

Kaymakam İnci'nin konuşmasının ardından Esenyurt Anadolu lisesine yapmış olduğu katkılardan dolayı Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'na plaket takdim edildi. Kendisine verilen plaketten dolayı teşekkürlerini sunan Başkan Kadıoğlu sözlerine şöyle devam etti.

"SİZLERE YÜREKTEN İNANIYORUM"

"Bugün mezun oluyorsunuz. Sizler için hayırlı ve uğurlu olsun. Önünüzde uzun bir yol var, bu yolu başarı ile tamamlayacağınıza yürekten inanıyorum. Mezun olduğunuz bu okulu ve yaşadığınız bu ilçeyi güzel temsil edin. Yolunuz açık olsun, en kötü gününüz böyle olsun" dedi.

Başkan Kadıoğlu'nun konuşmasının ardından Okul Müdürü Gülşen Figen Fidan Mezuniyet yeminini okudu. Yeminin okunmasının ardından öğrenciler büyük bir heyecan ile keplerini havaya attı. Kep atma törenini sonrasında öğrenciler müzik dinletisi ile doyasıya eğlendi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Esenyurt'un İlk Lisesi, Son Mezunlarını Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement