Esgiad Başkanı Zengin'den Ünlü'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Esgiad Başkanı Zengin'den Ünlü'ye Ziyaret

Eskişehir Genç İşadamları Derneği (ESGİAD) Başkanı Serkan Zengin, AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü'yü ziyaret etti.

20.10.2014 17:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Genç İşadamları Derneği (ESGİAD) Başkanı Serkan Zengin, AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü'yü ziyaret etti.

ESGİAD'dan yapılan açıklamaya göre, derneğin çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Zengin, Türkiye'nin en güçlü ekonomi tabanlı sivil toplum kuruluşları arasında Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu'nun (TÜGİK) ilk sıralarda yer aldığını bildirdi.

Genel sekreterliğini Eskişehir'in üstlendiği TÜGİK'e bağlı, Türkiye'nin dört bir yanında çok sayıda genç işadamları derneklerinin bulunduğunu anlatan Zengin, "Eskişehir ekonomisinin güçlenmesi ve kentin çıkarlarını gözetme dışında hiçbir beklentimiz yok. Bu anlamda tüm siyasi partilere eşit mesafedeyiz. Hiçbir siyasi partiyle bağımız yoktur, olmayacaktır. Eskişehir için çalışıp çabalayan her kurum ve kuruluşla el birliği yapmaya hazırız" ifadelerini kullandı.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Dündar Ünlü de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şunları kaydetti:

"AK Parti yönetiminde istişare önemli bir müessesedir. Hele ki şehrin dinamiklerini harekete geçirecek, kamuya faydalı işleri olacak sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliğine de açığız. Bizler siyasi yönden, sizler ekonomik yönden ya da daha farklı şekillerde şehrin yönetiminde etkili olmak ve şehrimize olumlu katkılar yapmak durumundayız. Bu şehrin gelişmesinde emeği olan herkes ve kuruluş ayrı birer değerdir. Bu anlamda karşılıklı işbirliklerine de hazırız." - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Esgiad Başkanı Zengin'den Ünlü'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement