Eşi Öldürülen Kadının Tepkisi: Bizi Acıya Mahkum Ettiler - Son Dakika
Güncel

Eşi Öldürülen Kadının Tepkisi: Bizi Acıya Mahkum Ettiler

BOLU'da, taşeron firma sahibi patronu ile müteahhit arasındaki borç alacak kavgasında, bıçaklanarak öldürülen 24 yaşındaki Fatih Yılmazer'in 3 yıllık eşi 22 yaşındaki Esra Yılmazer, mahkemenin verdiği 10 yıl 10 ay hapis kararına tepki gösterdi.

25.02.2017 12:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BOLU'da, taşeron firma sahibi patronu ile müteahhit arasındaki borç alacak kavgasında, bıçaklanarak öldürülen 24 yaşındaki Fatih Yılmazer'in 3 yıllık eşi 22 yaşındaki Esra Yılmazer, mahkemenin verdiği 10 yıl 10 ay hapis kararına tepki gösterdi. Acılı eş, "10 yıl ne demek? Unutamayacağımız bir acıya mahkum ettiler bizi" diyerek gözyaşı döktü.

Geçen yıl haziran ayında Mengen İlçesi'nde meydana gelen olayda, TOKİ konutlarının su tesisatını yapan taşeron firma sahipleri Eşref Ç. ve Tuncay Ö., iddiaya göre müteaahit firma sahibi Ergin Keleş'ten parasını isteyince, tartışma çıktı. İlçe merkezindeki tartışmaya iki tarafın işçileri dahil olunca, kavga çıktı. Taşeron firmada çalışan Fatih Yılmazer, Ergin Keleş'in bıçak darbesiyle hayatını kaybetti.

'TAHRİK' VE 'İYİ HAL' İNDİRİMİ

Bolu Ağır Ceza Mahkemesi'nde, 'Kasten adam öldürme' suçundan tutuklu yargılanan Ergin Keleş'e önce müebbet hapis verildi. Sonra bu ceza 'haksız tahrik' ve 'iyi hal' indirimi uygulanarak 10 yıl 10 ay hapis cezasına düşürüldü. Karar üzerine ölen Fatih Yılmazer'in eşi Esra, annesi İmran, babası Nevzat Yılmazer adliye önünde gözyaşlarına boğuldu. Esra Yılmazer ile kayınvalidesi İmran Yılmazer, adliye önünde hıçkırı hıçkıra ağlayarak karara isyan etti.

'PATRONUNA YARDIM EDERKEN ÖLDÜRÜLDÜ'

Yılmazer ailesi, avukatları aracılığıyla mahkemenin verdiği kararı Yargıtay'a taşıyarak itiraz etti. İnşaat malzemeleri satan işyeri bulunan Nevzat Yılmazer, oğlunun hiç kimseyle borç alacak ilişkisi olmadığını, sadece patronuna yardım etmek isterken öldürüldüğünü söyledi. Oğlunun taşeron firma sahipleri Eşref Ç. ve Tuncay Ö.'nün yanında işçi olarak çalıştığını ifade eden Nevzat Yılmazer, "Taşeron sahipleri ile müteaahit önce olay günü sabah bir hırdavatçıda kavga ediyor. Sonra ilçede toplanıyorlar. Ergin Keleş bıçak çekiyor. Oğlumun elinde hiçbir şey yok. Oğlum arkasından dolanıp bıçağı elinden atsın diye bacaklarına vuruyor. Başka bir amacı olsa kafasına vurur. Ama oğlumun yanındaki diğer arkadaşlar bir şey yapmıyor. Benim oğlum bıçaklanıyor. Patronuna yardım etmek istiyordu sadece" dedi.

'O ZAMAN HERKES ADAM ÖLDÜRSÜN'

Mahkemenin kararına da tepki gösteren Nevzat Yılmazer, "Değnek, pet şişe, terlik silah sayılıyor, hapis cezaları veriliyor. Ama 11 santimlik bıçak, bildiğiniz kama, adam öldürmek için taşınan bir alet. Dolandırmadık adam bırakmadılar Mengen'de, uçan kuşa borçları var. Buna 10 yıl hapis. Bunun üçte ikisini yatacak, 6.5 yıl sonra sokağa çıkacak. Bizim psikolojimiz bozuldu, mahvolduk, perişan olduk. 24 yaşında bir çocuk neyle yetişir? Ne hallerle yetiştirdim ben onu. O zaman herkes adam öldürsün. Ben de öldüreyim birisini 7 yıl yatıp çıkayım. Bu adalet mi?" dedi.

'YAŞANACAK ÇOK ŞEYLERİMİZ VARDI'

Acılı eş Esra Yılmazer de karara tepki göstererek, "Otopsi raporunu okudum. Bıçak kalbinin altına doğru 10 santim yarmış. 10 yıl ceza ne demek? 24 yaşında bir genç. 3 yıllık evliydik. Yaşanacak çok şeylerimiz vardı. Hiçbir acımız dinmiyor. Unutamayacağım biz acıya bizi mahkum ettiler. Benim yuvamı yıktılar. 24 yaşındaki eşimi toprağa verdim. Bunun bedeli 10 yıl olmamalıydı. Şaka gibi" diyerek gözyaşı döktü.

- Bolu

Eşi Öldürülen Kadının Tepkisi: Bizi Acıya Mahkum Ettiler
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eşi Öldürülen Kadının Tepkisi: Bizi Acıya Mahkum Ettiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Twitch, teşhircilik yapan yayıncılara darbe vuruyor
    08:33 Twitch, teşhircilik yapan yayıncılara darbe vuruyor

    Twitch, müstehcen içeriklerin yayınlanmasını engellemek için yeni bir kural getiriyor. Platform, vücudun mahrem bölgelerine odaklanan yayınları yasaklayacak ve bu içerikleri yayınlayan yayıncıları da yasaklayacak.

  • Google Haritalar Yeni Güncelleme ile Kullanıcılarına Daha Fazla Öneri Sunacak
    08:33 Google Haritalar Yeni Güncelleme ile Kullanıcılarına Daha Fazla Öneri Sunacak

    Google Haritalar uygulaması, yeni güncellemesi ile kullanıcılarına gitmek üzere oldukları yerler için restoran ve eğlence mekanı tavsiyeleri sunacak. Ayrıca her şehir için ziyaret edilmesi gereken mekanları içeren listeler oluşturulabilecek ve bu listeler paylaşılabilecek. Bu özellik ilk etapta Amerika ve Kanada'da aktif olacak, daha sonra diğer ülkelerde de kullanıma sunulacak. Ayrıca uygulama, kullanıcıların gitmek istedikleri veya gitmiş oldukları yerlerin özel bir listesini yapmalarına olanak sağlayacak ve bu listeler sosyal medya uygulamalarında paylaşılabilecek. Yeni yapay zeka algoritmaları sayesinde kullanıcılar, diğer kullanıcıların yaptığı yorumları daha hızlı bir şekilde görebilecek ve kendi beğendikleri yerleri diğer kullanıcılara sunabilecekler. Bu güncelleme ile Google Haritalar'ın kullanıcı sayısının artması hedefleniyor.

  • Samsung Galaxy A55 5G için tanıtılan Exynos 1480 işlemcisi özellikleri
    08:33 Samsung Galaxy A55 5G için tanıtılan Exynos 1480 işlemcisi özellikleri

    Samsung, Galaxy A55 5G modelini tanıtırken sözünü ettiği Exynos 1480 işlemcisinin özelliklerini açıkladı. Bu işlemci, 4 nm fabrikasyon sürecinden geçen 8 çekirdekli bir yapıya sahiptir. Grafik birimi AMD RDNA tabanlı Xclipse 530 olan işlemci, daha verimli enerji harcaması ve yüksek GPU performansı sunmaktadır. Ayrıca, yapay zeka tarafında da dört kat daha yüksek performans sağlamaktadır. İşlemci, FHD+ çözünürlük ve 144 Hz yenileme hızını desteklemekte olup, LPDDR5 bellek ve UFS 3.1 depolama ile uyumludur. Ayrıca, Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.2, NFC, USB Type-C gibi bağlantı özelliklerine de sahiptir.

  • Sony Xperia 1 VI Özellikleri ve Tanıtım Tarihi Sızdırıldı
    08:33 Sony Xperia 1 VI Özellikleri ve Tanıtım Tarihi Sızdırıldı

    Sony, akıllı telefon pazarındaki payını artırmak için Xperia 1 VI modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Sızdırılan bilgilere göre telefonun ekranı daha kısa ve geniş olacak. Ayrıca, düzeyde ince çerçeveler ve dikey üçlü kamera kurulumu gibi özellikler de bulunacak. Sony Xperia 1 VI'nin global lansmanı mayıs ayında yapılacak.

  • Ankara Çubuk'ta Motosiklet Kazası: 3 Kişi Yaralandı
    08:29 Ankara Çubuk'ta Motosiklet Kazası: 3 Kişi Yaralandı

    Ankara'nın Çubuk ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında, 2 motosiklet çarpıştı ve biri ağır olmak üzere toplamda 3 kişi yaralandı. Kazada, sürücüler ile motosikletlerden birinde bulunan bir kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekiplerince Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan birinin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

  • 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu
    08:29 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu

    Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde Galatasaray, Fenerbahçe ve diğer taraftarlarının katılımıyla dostluk iftarı düzenlendi. Pandemi nedeniyle evlere dağıtılan iftar yemeklerinin bir gününü üstlenen taraftarlar, Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya geldi. Herkes kendi takımının formasıyla birlikte dostluk sergiledi.

  • Kara Yollarında Yapım ve Bakım Çalışmaları Devam Ediyor
    08:23 Kara Yollarında Yapım ve Bakım Çalışmaları Devam Ediyor

    Karayollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor. TEM Otoyolu'nun Kınalı-Gümüşova kavşaklarında üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle şerit daraltması yapılırken, Ankara-Niğde Otoyolu'nun Emirler Kavşağı bağlantı yolu ve Aydın-Denizli Otoyolu'nun belirli kesimlerinde trafiğe kapatmalar gerçekleştirildi. Ayrıca, Kızılcahamam-Kahramankazan-Ankara yolunda banket dışı ilave servis yolu yapım çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılan kavşaklar bulunuyor. Turgutlu-Salihli yolunda drenaj kanalı yapımı ve İzmit-Düzce yolunda fiber optik kablo haberleşme altyapı çalışmaları devam ederken, Bandırma-Biga yolunda kavşak düzenleme çalışmaları sürüyor. İnebolu-Abana-Çatalzeytin yolunda heyelan ıslah çalışmaları yapılırken, Taşova-Erbaa-Niksar yolunda köprü yapım çalışmaları devam ediyor. Arhavi-Hopa-Sarp yolunda ise şev temizliği ve çelik ağ uygulama çalışmaları gerçekleştiriliyor.

  • Galatasaraylı ve diğer taraftarlar Sındırgı'da toplu iftar yemeği düzenledi
    08:22 Galatasaraylı ve diğer taraftarlar Sındırgı'da toplu iftar yemeği düzenledi

    Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde Galatasaraylı taraftarlar, Sındırgı Belediyesi tarafından evlere dağıtılan iftar yemeklerinin bir gününü üstlenerek Cumhuriyet Meydanı'nda toplu iftar yemeği düzenledi. Yemeğe Galatasaray taraftarlarının yanı sıra diğer takımların taraftarları da katılarak dostluk sergiledi.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını
    08:20 Küçükçekmece'de fabrika yangını

    Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İddiaya göre içeride mahsur kalan işçiler olabilir. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

  • İzmir'de Kız Çocuğunu Taciz Eden Şüpheli Yakalandı
    08:15 İzmir'de Kız Çocuğunu Taciz Eden Şüpheli Yakalandı

    İzmir'in Karabağlar ilçesinde yaşayan 12 yaşındaki bir kız çocuğunu taciz ettiği iddia edilen şüpheli, polis ekiplerince saklandığı adreste gözaltına alındı. Ailenin suç duyurusu üzerine yapılan çalışmalar sonucunda şüpheli Bayraklı ilçesinde yakalandı ve emniyetteki işlemleri devam ediyor.

  • İstanbul'da uluslararası suç örgütü üyeleri yakalandı
    08:09 İstanbul'da uluslararası suç örgütü üyeleri yakalandı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da düzenlenen 'Mahzen-23' operasyonuyla uluslararası seviyede aranan Talgat Baisaov ve Maxat Rakhishov'un yakalandığını duyurdu. Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, suç örgütlerine ve zehir tacirlerine göz açtırmayacaklarını belirtti.

  • İnterpol kırmızı bülteniyle aranan Talgat Baisaov ve Maxat Rakhishov, İstanbul'da yakalandı
    08:05 İnterpol kırmızı bülteniyle aranan Talgat Baisaov ve Maxat Rakhishov, İstanbul'da yakalandı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İnterpol kırmızı bülteniyle aranan Talgat Baisaov ve uluslararası seviyede aranan Maxat Rakhishov'un İstanbul'da düzenlenen "Mahzen-23" operasyonuyla yakalandığını duyurdu.


Advertisement