Eşi Tarafından Öldürtülen Kişinin Kardeşi: Ağabeyimle İlgili Yazılanlar İftiradır - Son Dakika
Güncel

Eşi Tarafından Öldürtülen Kişinin Kardeşi: Ağabeyimle İlgili Yazılanlar İftiradır

Eşi Tarafından Öldürtülen Kişinin Kardeşi: Ağabeyimle İlgili Yazılanlar İftiradır

Osmaniye'de gelinine sarkıntılık yaptığı ve bu nedenle de eşi Mercan ile oğlu Ali Toprak tarafından tutulan kiralık tarafından öldürüldüğü iddia edilen oto tamircisi 48 yaşındaki Şıh Mehmet Toprak'ın kardeşi Kemal Toprak, "Ağabeyimle ilgili yazılanlar tamamen asılsız ve iftiradır.

14.09.2015 17:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaniye'de gelinine sarkıntılık yaptığı ve bu nedenle de eşi Mercan ile oğlu Ali Toprak tarafından tutulan kiralık tarafından öldürüldüğü iddia edilen oto tamircisi 48 yaşındaki Şıh Mehmet Toprak'ın kardeşi Kemal Toprak, "Ağabeyimle ilgili yazılanlar tamamen asılsız ve iftiradır. Herşeyin mahkemede ortaya çıkacağına inanıyoruz" dedi.

Kemal Toprak, ağabeyinin neden öldürüldüğünü bilmediğini, halen defnedilmediğini de belirterek şunları söyledi:

"Ağabeyimle ilgili bazı gazetelerde yazılanlar tamamen asılsız ve iftiradır. 'Gelinini taciz etti' sözü ise tamamen asılsız olup bu konuda yasal haklarımızı arayacağız. Biz 35 yıldır Osmaniye sanayisinde esnaflık yapıyoruz. Bir iftira olayı yaşıyoruz, ağabeyimi tuzağa düşürdüler. Ne amaçla öldürüldüğünü hala anlayabilmiş değiliz. Cenaze hala Adana Adli Tıp Kurumu'nda bulunmaktadır. Ağabeyimin cenazesini almaya ve toprağa vermenin uğraşını verirken, ailemize atılan bir iftira bizleri derinden üzmüştür. Şu anda olayla ilgili 4 kişi cezaevinde bulunuyor, cinayetle ilgili polis gerekli çalışmaları yürütüyor. Bizi en çok üzen ise ailemize yapılan iftira olmuştur."

KİRALIK KATİLE ÖLDÜRTÜLMÜŞTÜ

Polis, kayıp başvurusu yapılan Şıh Mehmet Toprak'ın 2 Haziran'da ölmeden önce bindiği otomobilinde Haydar Kale ile Mehmet Güven adlı kişilerin parmak izini tespit edip gözaltına aldı. Suçlarını itiraf eden sanıkların gösterdikleri yerde de Şıh Mehmet Toprak'ın cesedi bulundu. Güven ve Kale'nin ifadeleri üzerine ölenin oğlu Ali ve annesi Mercan Toprak dahil 4 sanık tutuklanmıştı. - Osmaniye

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eşi Tarafından Öldürtülen Kişinin Kardeşi: Ağabeyimle İlgili Yazılanlar İftiradır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement