Eşi Tarafından Öldürülen Hamile Kadın Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Eşi Tarafından Öldürülen Hamile Kadın Son Yolculuğuna Uğurlandı

Eşi Tarafından Öldürülen Hamile Kadın Son Yolculuğuna Uğurlandı

Muğla’da ikiz bebek bekleyen 7 aylık hamile kadın ile onu öldürüp intihar eden kocası farklı yerlerde toprağa verildi.

23.06.2016 20:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'da ikiz bebek bekleyen 7 aylık hamile kadın ile onu öldürüp intihar eden kocası farklı yerlerde toprağa verildi.

Fethiye'deki bir otelde aşçılık yapan Ercan Durmaz (31), ziyarete gittiği kayınpederi Bayram Aslan'ın evinde tartıştığı ikiz bebek bekleyen 7 aylık hamile eşi Nezahat Durmaz'ı (30) av tüfeğiyle öldürmüş ve ardından aynı silahla intihar etmişti. Karnındaki bebekleriyle birlikte hayatını kaybeden anne ve cinayet zanlısı babanın cesetleri Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderilmişti.

Muğla Adli Tıp Kurumu'ndan alınan Nezahat Durmaz'ın cenazesi baba ocağı Syedikemer'in Seydikemer'in Kayacık Mahallesi'ne getirildi. Durmaz'ın cenazesi doğmamış ikiz bebekleriyle birlikte ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kayacık Mahallesi Mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Büyük üzüntünün yaşandığı cenaze töreninin ardından bir açıklama yapan Kayacık Mahallesi Muhtarı Halil İbrahim Sağın, köy olarak olayın şokunu atlatamadıklarını söyledi. Sağın, "Nezahat kızımız, eşiyle birlikte köyümüzde yaşayan babasının yanına gelmiş. Eşi Ercan, Fethiye'ye dönmek istemiş. Nezahat, köyde birkaç gün daha kalmak isteyince aralarında tartışma çıkmış. Köyümüzde ilk defa böyle bir olay meydana geldi. Çok üzgünüz" dedi.

BABASI CEZAEVİNDEN İZİN ALDI

Ercan Durmaz'ın cenazesi ise Fethiye'nin Menteşoğlu Mahallesi'ne getirilerek, ikinci namazına müteakip Hallaç Mezarlığı'nda toprağa verildi. Ercan Durmaz'ın cezaevinde tutuklu bulunan babası İsmail Durmaz da, izinli olarak katıldığı cenazede jandarmaların arasında oğlu için saf tuttu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eşi Tarafından Öldürülen Hamile Kadın Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • vatandaş: durmaz dedinmi düşüncen rahmetinin amcasıda komşum var yemez ramazan durmaz amcası gittiği yerlerde duygu sömürüsü yapar fıstık gibi evi var ama barakada oturyom der pala evde yim diye bütün insanları kandıryor ikinci karısından bir tek kızı yarı aç kışı çıkardı çocua hiç ölen yemeğini yedirmedi 2.700 lira emekli maaşı alyor pinti var yemez 3 tane evi var mız mız abisini kardeşini cezaevlerine ziyarete bile gitmez para istecekler diye pintilinden hemen bir arkadaşını görse pala evde duryon d 0 0 Yanıtla
  • Asena: Yeter ya.. Hergün bir kadın öldürülüyor.. 0 0 Yanıtla

Advertisement