Eşinden Şiddet Gören Kadın 3'ncü Kattan Atladı - Son Dakika
Güncel

Eşinden Şiddet Gören Kadın 3'ncü Kattan Atladı

Eşinden Şiddet Gören Kadın 3\'ncü Kattan Atladı

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde 39 yaşındaki eşi E.B.'den şiddet gören 37 yaşındaki N.B., oturduğu apartmanın 3'ncü katından atlayarak ağır yaralandı.

30.03.2016 18:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde 39 yaşındaki eşi E.B.'den şiddet gören 37 yaşındaki N.B., oturduğu apartmanın 3'ncü katından atlayarak ağır yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaralanan N.B.'ye müdahale etmesine izin vermeyen E.B., polis tarafından güçlükle sakinleştirilerek gözaltına alındı.

Olay, saat 16.00 sıralarında, Aşağı Zaferiye Mahallesi Namık Kemal Caddesi'ndeki bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre göre daha önce şiddet gören 3 çocuk annesi N.B., eşi E.B. ile arasında tartışma çıktı ve tartışmanın büyümesi üzerine dövüldü. Eşinin gösterdiği şiddete dayanamayan N.B., oturdukları apartmanın 3'ncü katındaki evlerinin penceresinden kendini aşağı bıraktı.

ZORLA AMBULANSTAN İNDİRDİ

Eşinden kurtulmak için aşağı atlayan ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan N.B., haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince ambulansa konuldu ancak alkollü kocası tarafından ambulanstan indirildi. N.B., ambulanstan indikten sonra eşinden kaçmak için bu kez de komşularının evine sığındı. E.B. ise ambulans ekibini olay yerinden gitmesini istedi. Ambulans ekibi, E.B.'nin alkollü olması nedeniyle, polise haber vererek, onlar gelene kadar olay yerinden uzak bir yerde beklemeye başladı. Daha sonra olay yerine gelen polis ekipleri, evine giden E.B.'yi yakalayarak, gözaltına aldı. Polise direnen E.B., sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Yaralı kadın ise ambulansla Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı. N.B.'nin vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu bildirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

- Keşanedirne

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eşinden Şiddet Gören Kadın 3'ncü Kattan Atladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement