Eşini Aşığıyla Yarı Çıplak Halde Basan Kocanın Emniyetteki İfadesi Ortaya Çıktı - Son Dakika
Güncel

Eşini Aşığıyla Yarı Çıplak Halde Basan Kocanın Emniyetteki İfadesi Ortaya Çıktı

Zonguldak'ta eşini aşığıyla birlikte yarı çıplak halde basan koca, emniyetteki ifadesinde "O sabah işe gitmek için evden çıktım. Bu sırada Bayram yanımdan arabayla geçti. Ben de şüphelenip eve geri döndüm" dedi.

13.09.2018 09:49  Güncelleme: 09:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde eşini evde bir başkasıyla yakaladıktan sonra darp eden Soner U.'nun ifadeleri ortaya çıktı. Soner U. ifadesinde komşuları Bayram'ı çevrede sık sık görmesinden dolayı da şüphelendiğini ve takip ettiğinde durumu tespit ettiğini anlattı. Soner U.'nun eşi Şenay U. ise "Bayram ile kahvaltı yaptıktan sonra eşim geldi. Bayramı darp etti. Beni de darp etti. Şikâyetçiyim" dedi.

"BAYRAM'I SIK GÖRMEYE BAŞLADIM"

Milliyet'te yer alan habere göre; Soner U.'nun ifadeleri şöyle: "8 yıllık evliyiz. Eşimin başka bir erkekle ilişkisinin olduğunu hissettim. Benim yan köyümde ikamet eden Bayram, son birkaç aydır sürekli olarak benim çevremde dolanıyordu. Mesela köye gideceğim zaman bu hemen benim arabamın arkasında oluyordu. Genelde son zamanlarda karşıma çıkıyordu. Şenay sürekli telefonuna şifre koyardı ve nereye gitse telefonu yanında götürürdü. O sabah saat 07.25'te işe gitmek için evden çıktım. Servise gittim. Servisi beklerken Bayram benim yan tarafımdan arabasıyla geçerek karşı istikamete gidiyordu. Ben de hemen şüphelenerek arkadaşım Turgay ve eşimin abisi Sezer'i arayarak benim evin çevresine gelmelerini istedim.

Eşini Aşığıyla Yarı Çıplak Halde Basan Kocanın Emniyetteki İfadesi Ortaya Çıktı

"BAYRAM BANA DA VURDU"

Eşimi eve gelmeden aradım. Telefonu açmadı. İkinci kez aradığımda telefonu açtı. Ne olduğunu sordu. Hastaneye gideceğimi söyledim. Evin kapısını çaldım. 5 dakika boyunca açılmadı. Sonra eşim kapıyı açtı. Elimde bir sopa vardı. Ben 'Evde kim var?' dedim. Eşim 'Kimse yok' dedi. Evi aramaya başladım. Ancak şahsı bulamadım. Bu sırada banyodan çıkıp kaçmaya çalışan Bayram'ı kapıda gördüm. Eşimin abisi bu şahsı yakaladı. Bayram kaçmaya çalışıyordu. Bize saldırıp vurmaya başladı. Ben de elimdeki sopa ile birkaç defa vurdum.

Eşini Aşığıyla Yarı Çıplak Halde Basan Kocanın Emniyetteki İfadesi Ortaya Çıktı

"ELİME TEKME ATTI, SERÇE PARMAĞIM ACIDI"

Bu esnada eşim kaçarak evin kapısını kapattı ve evden çıkmadı. Biz de Bayram'ı yakaladık ve gelen polislere teslim etmek üzere muhafaza ettik. Bayram beni görünce elime doğru tekme attı ve sağ serçe parmağım bu esnada çok acıdı. Ben de sopa ile kendimi korudum. Eşime hiç vurmadım, Bayram'dan ve eşimden şikâyetçiyim."

"KAHVALTI YAPTIKTAN SONRA OTURUYORDUK"

Şenay U. ise şunları anlattı: "Evde Bayram ile kahvaltı yaptıktan sonra oturuyorduk. Eşim beni aradı. 'Kapıyı aç, ben geldim, hastayım biraz' dedi. Ben de Bayram evde olduğu için kapıyı hemen açmadım. 10 dakika bekledim. Sonra kapıyı açtım. Kapıyı açtığımda eşimin elinde sopa vardı. Yanında üvey abim ve dayımın oğlu da vardı. Soner içeri gireceği sırada Bayram evin koridorundaydı. Eşim Soner, Bayram'ı görünce bağırarak darp etmeye başladı. Soner, Bayram'a vurmaya başlayınca Sezer ile Turgay da Bayram'a vurmaya başladılar. Bayram'ı darp ederek eşim Soner bana 'Evden çık!' diye bağırıp göğüs bölgemin ortasına ve kafama vurdu. Ben evden çıkarken polisler geldi. Eşimden şikâyetçiyim."

Eşini Aşığıyla Yarı Çıplak Halde Basan Kocanın Emniyetteki İfadesi Ortaya Çıktı

Son Dakika Güncel Eşini Aşığıyla Yarı Çıplak Halde Basan Kocanın Emniyetteki İfadesi Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (112)

  • HATIRLATMA: KADINDA ÇOK PİŞKİN HA .BAYRAMLA KAHVALTI YAPIYORDUK EŞİMDEN ŞİKAYETÇİYİM DİYOR .HAİNLİĞİN BU KADARINA PES DOĞRUSU . 68 0 Yanıtla
  • Kerosili: Kadın hem suçlu hem zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyor :D 60 0 Yanıtla
  • osman: kadınlar kadar namussuz seref yksunu bı ınsan yk develtımızın cıkardıgı kanunlar bu hukumet ve bu kadınlar sayesınde allahada ınancım kalmadı.. 16 42 Yanıtla
  • bir kul: orospuya bak bide şikayetci olmuş. neymiş kahvaltı yapıyorlarmış bayramla evli kadının başka bir erkekle başbaşa hemde evin içinde kahvaltı yapmasına bak umarım adalet yerini bulur adam iyi ki öldürmemiş ciğeri 5 para etmeyen biri için başını yakmaya değmezdi inşallah adalet yerini bulur. 51 0 Yanıtla
  • ah ulan şükrü: kadındaki arsızlığa bak ya bayramla evde kahvaltı yapıyoduk diyor elin oğlunu evine almış normal bişeymiş gibi bu ne ahlaksızlık arkadaş ya ... yazıklar olsun yazıklar olsun yazıklar olsun 44 1 Yanıtla
  • kedi: yiyemiyenin parasını yapamayanın karısını yaparlar atalarımız söylemiş bayro 4 38 Yanıtla
  • Hmm : Sen hangi yüzle hangi sebeple eşinden şikayetçi oluyorsun. Hem adamin ekmegini ye hem evinde baskalariyla ol hem adamdan sikyetci ol. Allah senin yanına bırakmaz bunları. Beter ol insallah 39 2 Yanıtla
  • aaa: kadın güzel bişey ypmış gibi ifade vermiş yazıklar olsun size pislikler herşeyiniz ilişki olmuş yazık 40 0 Yanıtla
  • Emre: Şerefsiz kadın bide şikayetçi olmuş bu Son 5 senede özellikle kadınlarda aldatmak moda oldu 39 0 Yanıtla
  • Aslan Aslan: Arkadaş bu kadın haklarını kaldırın bakın bakalım bir daha böyle bişey kalacak mı adaletsizlik başımızı çok ağrıtacak 35 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Bilecik'te asker eğlencesi adı altında havaya ateş açan şüpheli yakalandı
    11:32 Bilecik'te asker eğlencesi adı altında havaya ateş açan şüpheli yakalandı

    Bilecik'te düzenlenen asker eğlencesi sırasında havaya ateş açan şüpheli şahıs, polis tarafından yakalandı. Şahsın üzerinde bulunan tabanca ise el konuldu.

  • Denizli'de Samanlıkta Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı
    11:32 Denizli'de Samanlıkta Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı

    Denizli'nin Sarayköy ilçesinde bulunan bir samanlıkta çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangında can kaybı yaşanmazken, maddi hasar meydana geldi. Yangının çıkış nedeni ise itfaiye ekiplerinin yapacağı çalışmaların ardından belirlenecek. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Motosikleti yatarak kullandı, canını hiçe saydı
    11:31 Motosikleti yatarak kullandı, canını hiçe saydı

    Bursa'da bir genç trafiğe çıktığı motosikletini yatarak kullandı. Canını hiçe sayan sürücünün o anları kameraya yansıdı. Bursa'da akıllara durgunluk veren olay Mudanya yolu üzerinde yaşandı. Anayola çıkan sürücü seyir halindeki iki tekerlekli aracı yatarak sürmeye başladı. Dakikalarca bu şekilde ilerleyen sürücü hem kendi, hem de trafikteki diğer sürücülerin canını hiçe saydı. Yürekleri ağza getiren görüntü vatandaşların kamerasına yansırken, polis olayla ilgili çalışma başlattı.

  • 100 Yılın 100 Sinema Eseri İstanbul Dijital Sanat Festivali'nde Sergilenecek
    11:30 100 Yılın 100 Sinema Eseri İstanbul Dijital Sanat Festivali'nde Sergilenecek

    Cumhuriyetin birinci asrında üretilen sinema eserlerinden hazırlanan '100 Yılın 100 Sinema Eseri' adlı çalışma, İstanbul Dijital Sanat Festivali'nde ziyaretçilerle buluşacak. Festivalde, Anadolu Ajansı'nın yayımladığı kitaptan yola çıkılarak yapay zekayla üretilen görsel eserler sergilenecek. Ayrıca, festivalde Türk filmlerinin yanı sıra Azerbaycan sinemasının klasik filmlerinin de yapay zeka ile canlandırılması gösterilecek. Festivalde farklı kategorilerde eserlerin yanı sıra çocuk ve yetişkin atölyeleri de yer alacak. Festival, diji-fiziksel olarak gerçekleştirilecek ve sergilenen eserlerin metaverse versiyonu da festival sonrasında deneyimlenebilecek.

  • Safranbolu'da elektrik trafosunda çıkan yangın söndürüldü
    11:29 Safranbolu'da elektrik trafosunda çıkan yangın söndürüldü

    Karabük'ün Safranbolu ilçesinde bulunan Safranbolu Devlet Hastanesi'nin bahçesindeki elektrik trafosunda çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

  • Çanakkale'de 16 düzensiz göçmen yakalandı, göçmen kaçakçılığı iddiasıyla 2 şüpheli gözaltına alındı
    11:29 Çanakkale'de 16 düzensiz göçmen yakalandı, göçmen kaçakçılığı iddiasıyla 2 şüpheli gözaltına alındı

    Çanakkale'de Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları ile İstihbarat şube müdürlüklerine bağlı ekiplerin çalışmaları sonucu 2 araçta Afganistan uyruklu 16 düzensiz göçmen yakalandı. Operasyonda araçların yanı sıra el hava pompası, şambrel, 3 yağmurluk, çocuk can yeleği ve 19 bin 100 lira ele geçirildi. Düzensiz göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildi. İnsan kaçakçılığı iddiasıyla gözaltına alınan araç sürücüleri M.T. ve A.B'nin ise emniyetteki işlemleri sürüyor.

  • Ataşehir Belediyesi 23 Nisan'da Çocuk Bayramı Etkinlikleri Düzenliyor
    11:28 Ataşehir Belediyesi 23 Nisan'da Çocuk Bayramı Etkinlikleri Düzenliyor

    Ataşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel birbirinden eğlenceli etkinlikler hazırladı. Atapark'ta düzenlenecek bayram kutlamasında çocuklar sokak oyunları oynayacak, gösterilere ve yarışmalara katılacak. Ücretsiz etkinlikler arasında MC, balon, jonglör, sihirbaz, kostümlü animasyon şovları, sanal gerçeklik alanı, oyun alanı ve şişme oyun parkurları, yüz boyama, karikatürist, vantrolog, kukla tiyatrosu, ahşap oyun atölyeleri ve dublaj atölyesi yer alacak.


Advertisement