Eşini Bıçaklayıp Boğmaya Çalışan Kocaya Ağırlaştırılmış Ömür Boyu İstemi - Son Dakika
Güncel

Eşini Bıçaklayıp Boğmaya Çalışan Kocaya Ağırlaştırılmış Ömür Boyu İstemi

Eşini Bıçaklayıp Boğmaya Çalışan Kocaya Ağırlaştırılmış Ömür Boyu İstemi

Bursa'nın Gemlik İlçesi'nde, tartıştığı 34 yıllık eşi Vahide İşenç'i (54) bıçakla yaralayan ve tutuksuz yargılanırken ilk duruşmada hakkında tutuklama kararı çıkartılan Naif İşenç'in (64) davası karara kaldı.

08.07.2016 12:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Gemlik İlçesi'nde, tartıştığı 34 yıllık eşi  Vahide İşenç'i (54) bıçakla yaralayan ve tutuksuz yargılanırken ilk duruşmada hakkında tutuklama kararı çıkartılan Naif İşenç'in (64) davası karara kaldı. Mütalaasını veren Cumhuriyet Savcısı sanık hakkında ağırlaştırılmış ömür boyu, olay sırasında Naif İşenç'i bıçak ile bacağından yaraladığı için 3 yıla kadar hapsi istemiyle hakkında dava açılan Vahide İsenç'in ise beraatine karar verilmesini talep etti.

Olay, Gemlik İlçesi'nde Dr. Ziya Kaya Mahallesi'nde, geçen yıl 5 Ağustos tarihinde meydana geldi. Tartıştığı eşi Vahide İşenç'i sırtından ve birçok yerinden bıçaklayıp boğarak öldürmek istediği öne sürülen işçi emeklisi Naif İşenç, 2 gün sonra polise giderek teslim oldu. İşenç, sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bursa 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakkında 'Eşini kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan ömür boyu hapis, 'hakaret' ve 'kötü muamele' suçlarından ise 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan 3 çocuk babası Naif İşenç'in yargılanmasına başlandı. Aynı davada, Naif İşenç'i bıçakla bacağından yaraladığı iddiasıyla, Vahide İşenç'in de 3 yıla kadar hapsi istendi.

'BIÇAKLADI, BOĞMAYA KALKIŞTI'

İlk duruşmada ifade veren Vahide İşenç, olay günü eşiyle başkasının çocuğuna geçici olarak baktığı için tartıştıklarını, eşinin eline geçirdiği bıçakla kendisini bıçakladığını ve boğmaya kalkıştığını söyledi. Kendisinin ise eşini bıçaklamadığını belirten Vahide İşenç, "Bir yakının yönlendirmesi sonucu çakı bıçağı ile kendi kendini yaraladı. Sonra da suçu benim üzerime attı" diye konuştu.

Duruşmada söz alan Naif İşenç'in avukatı ise, müvekkillinin akciğer kanseri olduğunu bu nedenle duruşmaya gelmediğini belirtip Vahide İşenç'in yönelttiği suçlamaları kabul etmedi. Mahkeme heyeti ilk duruşmada Naif İşenç'in tutuklanmasına karar verdi. Karar üzerine Naif İşenç Gemlik'te yakalandı ve cezaevine konuldu.

SAVCI AĞIRLAŞTIRILMIŞ ÖMÜRBOYU İSTEDİ

Naif İşenç'in Bursa 1'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılamasına devam edildi. Tutuklu sanık Naif İşenç'in hazır bulunduğu duruşmada mütalaa veren cumhuriyet savcısı, alınan ifadeler, olayın oluş şekli, doktor raporlarına göre, sanık Naif İşenç'in 'Eşini kasten öldürmeye teşebbüs, tehdit, hakaret ve kötü muamele suçlarından' ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılmasını istedi. Savcı, olay sırasında eşi Naif İşenç'i yaraladığı iddiasıyla hakkında kamu davası açılan Vahide İsenç'in ise kesin, net, somut inandırıcı delil elde edilmediğinden beraatini talep etti.

Mahkeme heyeti, karar verilmek üzere duruşmayı erteledi.

- Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eşini Bıçaklayıp Boğmaya Çalışan Kocaya Ağırlaştırılmış Ömür Boyu İstemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement