Eşini Döverek Hastanelik Eden Şahıs Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Eşini Döverek Hastanelik Eden Şahıs Tutuklandı

Eşini Döverek Hastanelik Eden Şahıs Tutuklandı

Tekirdağ'da 24 yıllık eşini döverek hastanelik eden şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

26.07.2012 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'da 24 yıllık eşini döverek hastanelik eden şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı Kumbağ beldesinde yaşayan Tarık E. (45), bir süredir ayrı yaşadığı eşi Kıymet E.'yi (45) barışmak için bir çay bahçesinde çağırdı. Tarık E., bir süre konuştuğu 24 yıllık eşinin kendisine dönmeyi kabul etmemesi üzerine çılgına döndü. Kıymet E.'ye yumruklarla saldıran Tarık E., çevredeki vatandaşların araya girmesiyle sakinleştirildi. Eşini kanlar içinde bırakıp kaçmaya çalışan Tarık E., olay yerine gelen jandarma ekipleri tarafından yakalandı. 4 dişi kırılan ve vücudunun çeşitli yerlerinde morluklar bulunan Kıymet E., Tekirdağ Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Jandarmadaki ifadesinde eşini kendisine dönmeyi kabul etmediği için dövdüğünü söyleyen Tarık E., "Ben Kıymet'i çok seviyorum. Bana dönmeyi kabul etmedi. O yüzden ben de kendime hakim olamadım, dövdüm. Pişmanım" dedi.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından Tekirdağ Adliyesi'ne sevk edilen Tarık E., 'nitelikli yaralama' suçundan tutuklanarak Tekirdağ T Tipi Kapalı Cezaevi'ne konuldu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eşini Döverek Hastanelik Eden Şahıs Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement