Eşini Öldüren Emekli Polise 25 Yıl Hapis Cezası - Son Dakika
Güncel

Eşini Öldüren Emekli Polise 25 Yıl Hapis Cezası

Eşini Öldüren Emekli Polise 25 Yıl Hapis Cezası

Kayseri'de, eşini öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan emekli polis memuru, 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

26.03.2013 12:10  Güncelleme: 15:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Olay, merkez Kocasinan İlçesi Barbaros Mahallesi'nde 17 Aralık 2012 tarihinde meydana geldi.

Emekli polis memuru Ö.T., tartıştığı eşi M.T.'yi ayağından ve göğsünden tabancasıyla vurarak ağır yaraladı. Oğlu U.T. tarafından Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen ağır yaralı M.T., yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Gözaltına alınan Ö.T., çıkartıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Kayseri 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın karar duruşmasında son savunmasını yapan Ö.T., olay sırasında eşine değil, tartıştığı oğluna ateş ettiğini söyledi. Daha önce psikolojik tedavi gören oğluyla zaman zaman tartıştıklarını da belirten Ö.T., eşini öldürmek gibi bir kastının olmadığını, oğlunun ayaklarına doğru ateş ettiğini belirterek, "Ben olay sırasında kesinlikle eşime doğru ateş etmedim. Eşim otomobilin ahantarını almak için yatak odasına gitmişti. Kapıyı yüzüme örtmek isteyen oğlumu korkutmak için yere doğru 3 kez ateş ettim. Eşimin ölmesi zaten bana verilen en büyük ceza" dedi.

Tanık olarak ifade veren U.T. de babasının kendisine ateş ettiğini belirterek, "Olay şeytan işi" dedi.

Mahkeme heyeti, Ö.T.'ye 'kasten adam öldürmek' suçundan önce ömür boyu hapis cezası verdi. Sonra da duruşmalardaki iyi hali gözönüne alınarak ceza 25 yıl hapis cezasına indirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eşini Öldüren Emekli Polise 25 Yıl Hapis Cezası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement