Eşini Öldüren Kocanın Akıl Sağlığına Bakılacak - Son Dakika
Güncel

Eşini Öldüren Kocanın Akıl Sağlığına Bakılacak

Eskişehir’de, eşini doğum gününde çalıştığı iş yerinde pompalı tüfek ile vurarak öldürdüğü ileri sürülen sanık kocanın akıl sağlığına bakılacak.

26.02.2015 12:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de, eşini doğum gününde çalıştığı iş yerinde pompalı tüfek ile vurarak öldürdüğü ileri sürülen sanık kocanın akıl sağlığına bakılacak.

18 Ekim 2014 tarihinde İki Eylül Caddesi'nde bir iş merkezinde çalışan Huriye Kara (40), eşi Halil K. (45) tarafından 'iş arkadaşı ile kendisini aldattığı' gerekçesiyle pompalı tüfekle vurarak öldürmüştü. Şüpheli koca olay sonrasında yakalanarak adliyeye sevk edilmiş, nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Sanık koca Halil K'nın yargılanmasına 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi. Duruşmada tutuklu sanık ile avukatların yanı sıra Huriye Kara ile sanığın oğlu M.K. de hazır bulundu. Sanık, duruşmada pişman olduğunu dile getirdi.

Mahkeme heyeti sanığın cezai ehliyetinin bulunup bulunmadığına yönelik Adli Tıp Kurumundan (ATK) rapor alınması için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eşini Öldüren Kocanın Akıl Sağlığına Bakılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement