Eşini ve Kayınpederini Öldürdü, Kayınvalidesini Yaraladı - Son Dakika
Güncel

Eşini ve Kayınpederini Öldürdü, Kayınvalidesini Yaraladı

KONYA'nın Kadınhanı ilçesinde boşanma davası süren Hüseyin Ayhan, tartıştığı eşi Fatma Ayhan ve kayınpederi Hacı İbrahim Aka'yı tabancayla öldürdü, kayınvalidesi Cennet Aka'yı da yaraladı.

12.08.2016 17:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KONYA'nın Kadınhanı ilçesinde boşanma davası süren Hüseyin Ayhan, tartıştığı eşi Fatma Ayhan ve kayınpederi Hacı İbrahim Aka'yı tabancayla öldürdü, kayınvalidesi Cennet Aka'yı da yaraladı.

Olay, bugün Kadınhanı İlçesi'nde eskiden belde olan Osmancık Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, bir hafta önce karşılıklı olarak boşanma davası açan Hüseyin Ayhan, konuşmak için babasının evinde bulunan eşi Fatma Aka'nın yanına gitti. Bir süre sonra evdekilerle tartışmaya başlayan Hüseyin Aka, yanında getirdiği tabancayla eşi Fatma Ayhan, kayınpederi Hacı İbrahim Aka ve kayınvalidesi Cennet Aka'nın üzerine ateş açtı.

UZAKLAŞTIRMA CEZASI VARDI

Kanlar içinde kalan Fatma Ayhan ve babası Hacı İbrahim Aka, olay yerinde yaşamını yitirirken, ağır yaralanan annesi Cennet Aka ise Kadınhanı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Jandarma, olaydan sonra otomobiliyle kaçan Hüseyin Ayhan'ın yakalanması için çalışma başlattı. Hüseyin Ayhan'ın, uzaklaştırma cezası bulunduğu öğrenildi. Ayhan çiftinin 13 ve 10 yaşlarında 1'i kız iki çocuğu olduğu belirtildi.

Soruşturma sürüyor. - Kadınhanıkonya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eşini ve Kayınpederini Öldürdü, Kayınvalidesini Yaraladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement