Eşi Başka Erkekle Kaçan Öfkeli Koca, Dehşet Saçtı! - Son Dakika
Güncel

Eşi Başka Erkekle Kaçan Öfkeli Koca, Dehşet Saçtı!

Eşi Başka Erkekle Kaçan Öfkeli Koca, Dehşet Saçtı!

İzmir'in Tire ilçesinde, kendisini terk edip başkasıyla kaçan eşinin bulunduğu evi av tüfeğiyle basan öfkeli koca, eşini yaralarken, kaçtığı adamın da babasını öldürdü.

02.06.2015 13:12  Güncelleme: 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Tire İlçesi'nde, kendisini terk edip başka bir erkekle kaçan eşinin bulunduğu evi av tüfeğiyle basan çiftçi 32 yaşındaki Bayram Ö., dehşet saçtı. Eşinin birlikte kaçtığı adamın babası 71 yaşındaki Hikmet Ç.'yi öldürüp, 1 çocuk annesi eşi 29 yaşındaki Nurgül Ö.'yü yaraladıktan sonra kaçan Bayram Ö.'nün yakalanması için çalışma başlatıldı.

EVİ TERK EDİP ÇİFTÇİYE KAÇTI

Büyükkömürcü Mahallesi'nde yaşayan Nurgül Ö., iddiaya göre, 4 ay önce eşini terk edip çiftçi 35 yaşındaki Şevket Ç., ile kaçtı. Bugüne kadar saklanan Şevket Çetin, Nurgül Ö. ile birlikte geçen hafta Somak Mahallesi'ne gelip, babası Hikmet Ç.'nin evinde birlikte yaşamaya başladı.

"BENİMLE OLMAYANI KİMSEYE YAR ETMEM" DEDİ, DEHŞET SAÇTI

14 Nisan'da sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki sayfasında, 'Benimle olmayanı kimseye yar etmem' paylaşımında bulunan çiftçi Bayram Ö., eşinin Hikmet Ç.'nin evinde kaldığını öğrenince çılgına döndü. Motosikletiyle dün saat 16.00 sıralarında Somak Mahallesi'ne giden Bayram Ö., yanındaki av tüfeğiyle, bahçesinde arılarıyla uğraşan, evli ve 5 çocuk babası Hikmet Ç.'yi göğsünden vurdu. Can havliyle kaçmak isteyen Ç., evinin balkonunda kanlar içinde yere yığılıp, öldü.

EŞİNİ DE YARALAYIP KAÇTI

Bu sırada kendisini terk eden eşi Nurgül Ö.'nün kaçtığını fark eden Bayram Ö., onun peşine düştü. Nurgül Ö.'yü de sol bacağı ve kalçasından vurup yaralayan Bayram Ö., tekrar motosikletine binip, kaçtı.

OLAY ANINDA TUVALETTEYDİ

Olay anında tuvalette olduğu öğrenilen Şevket Ç. ise şans eseri olaydan yara almadan kurtuldu. Ambulansla Tire Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Nurgül Ö., tedaviye alındı. Hikmet Çetin'in cesedi ise jandarma ve savcının olay yerindeki incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Soruşturma sürerken jandarma, polise de olayla ilgili bilgi verdi. Kaçan şüpheli Bayram Ö.'nün yakalanması için çalışma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eşi Başka Erkekle Kaçan Öfkeli Koca, Dehşet Saçtı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (38)

  • ahmet: kadının yaptığı çok yanlış bence kadın ölmeliydi 43 2 Yanıtla
  • birisi: kadını vuramamış salak 38 4 Yanıtla
  • 1234: chp mılletı ne hale getırdı yuh be 11 17 Yanıtla
  • badboys...: helal olsun adama sana ceza verilirse bu adaletsizlik olur 23 5 Yanıtla
  • derdo : helal olsun sana namuslu adamsın 18 6 Yanıtla
  • TURAN: CHP Lİ MİLLETVEKİLİ BOLU İLİNDE VATANDASA NE DEMİŞTİ... HACCA GİDİP NE YAPACAKSİN,PEYGAMBERİMİ GÖRECEKSİN.... DİYE DALGA GEÇMİŞTİ..... BU YORUMU NİYE YAZDİM...HABERİN ALTİNA BAKARA MAKARA DİYE YAZMİSLAR..BUNLAR BOŞ İŞLER.. AKP SAYESİNDE DİNİMİZİ KORKUSUZCA YASİYİRUZ..KADİNLAR BAŞINI KAPATABİLİYOR...BEYNAMAZ SALCULAR... 10 12 Yanıtla
  • ramazan malatyalı: kadın çocuğunu bırakacak yuvasını yıkacak başkasına kaçacak kadar gör ne yaptı hiç bir kadın yuvasını yıkmaz ama kadında hakıl degil nikahlı iken bir başkasıyla kaçması hiç yakışmıyor 15 4 Yanıtla
  • Ahlak polisi...: Evlilik çocuk oyunu zannediyoruz....sorumluluk ve saygının olmadığı bir ortamda cehalette eklenince sonucu böyle oluyor..Allah herkese imanlı ve saygılı bir eş nasip etsin inşallah 19 0 Yanıtla
  • TH3 B3ST YORUMCU: Zorla güzellik olmaz... 9 9 Yanıtla
  • afyonlu 03: Oylar AKP te gerisi yalan 4 12 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement