Eşinin Acısına Dayanamayan Acılı Koca, İntihar Etti - Son Dakika
Güncel

Eşinin Acısına Dayanamayan Acılı Koca, İntihar Etti

Eşinin Acısına Dayanamayan Acılı Koca, İntihar Etti

Aydın'ın İncirliova İlçesi'nde eşinin vefatına dayanamayan Mehmet Sarıkaya "Bana eyvallah. Gideyim eşimle birlikte yatayım." notu bırakarak intihar etti.

31.10.2014 17:00  Güncelleme: 17:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın İncirliova İlçesi'nde eşi Zeynep Sarıkaya'nın (54) vefatına dayanamayan Mehmet Sarıkaya (56) evde kendisini iple tavana asarak yaşamına son verdi. Sarıkaya çiftinin cenazeleri kılınan namazın ardından yan yana defnedildi.

"GİDEYİM EŞİMLE BİRLİKTE YATAYIM"

İncirliova'nın Eğrek Mahallesi'nde çiftçilik yapan Mehmet Sarıkaya'nın eşi Zeynep Sarıkaya 6 ay önce rahatsızlandı. Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Sarıkaya'nın beyin damarlarında tıkanıklık olduğu belirlenip, tedaviye alındı. Doktorların müdahalelerine rağmen geçen hafta durumu ağırlaşarak yoğun bakım ünitesine alınan Zeynep Sarıkaya, dün (perşembe) saat 19.00 sıralarında yaşamını yitirdi. 38 yıllık eşini kaybetmenin acısını yaşayan Sarıkaya, saat 03.00'e kadar evde akrabaları ile oturdu. Yakınlarının evlerine gitmesi, oğlu ve gelinin de uyumasını fırsat bilen Sarıkaya, yatak odasının tavanındaki demir kancaya bağladığı iple intihar etti. Sarıkaya'nın cesedi, sabah oğlu Ufuk Sarıkaya tarafından bulundu. "Bana eyvallah. Gideyim eşimle birlikte yatayım." yazılı bir not bırakıp, intihar eden Sarıkaya'nın cesedi, savcı ve jandarmanın olay yerindeki incelemelerinin ardından otopsi için Aydın Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

YANYANA TOPRAĞA VERİLDİLER

Otopsinin ardından Sarıkaya çiftinin yakınları tarafından bugün öğlen alınan cenazeleri son kez Eğrek Mahallesi'ndeki evlerinin önüne getirildi. Burada helallik alınmasının ardından öğle vakti beklenmeden mahalle camisine götürüldü. Burada kılınan namazın ardından Sarıkaya çiftinin cenazeleri omuzlarda taşınarak getirildiği mahalle mezarlığında, yanyana toprağa verildi. Cenazede, hem anne hem de babasını kaybeden Ufuk Sarıkaya, gözyaşlarına boğuldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eşinin Acısına Dayanamayan Acılı Koca, İntihar Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • yüksel: Sevgi bu olsa gerek. . . Allah rahmet eylesin. 35 7 Yanıtla
  • tuhan: eşi allahın emriyle ölmüş peki adam islamda intihar varmı 11 2 Yanıtla
  • resat: acısına dayanamamış demeki eşini çok sevmiş zor bir durum 7 5 Yanıtla
  • dadaş: intar etmek direk cehennemliktir acı ama gerçek yinede ALLAH rahmet etsin 6 2 Yanıtla
  • ziya örenel: cehalet. , , intihar edecene ruhunda beyninde yaşatsaydı karısını. , hatıralarına sadık kalırak 1 2 Yanıtla
  • Tayland'da define avcısı göçük altında hayatını kaybetti
    13:07 Tayland'da define avcısı göçük altında hayatını kaybetti

    Tayland'ın Prachup Kiri Khan eyaletinde bulunan eski bir altın madeninde define avcıları kazı yaparken meydana gelen toprak kayması sonucu bir kişi göçük altında kalarak hayatını kaybetti. Kurtarma ekipleri yaklaşık 5 saat süren çalışmanın ardından define avcısının cansız bedenine ulaştı. Olayın ardından maden ocağının çevresi kapatıldı ve kurtulan define avcıları ifadeleri alınmak üzere karakola sevk edildi.

  • Zeytinburnu'ndaki İş Merkezinde Çıkan Yangın Söndürüldü
    13:05 Zeytinburnu'ndaki İş Merkezinde Çıkan Yangın Söndürüldü

    İstanbul Zeytinburnu'nda bulunan 12 katlı bir iş merkezinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Maltepe Mahallesi'ndeki bir ilaç firmasında çıkan yangın nedeniyle iş yerinde hasar oluştu. Yangın sırasında hafif yaralanan bir kişi ise hastaneye kaldırıldı.

  • Gaziantep İslahiye'deki Atatürk Stadyumu tribünlerinin yıkımına başlandı
    13:03 Gaziantep İslahiye'deki Atatürk Stadyumu tribünlerinin yıkımına başlandı

    Kahramanmaraş merkezli depremlerde hasar gören Atatürk Stadyumu'nun 1500 kişilik tribünlerinin yıkımı için çalışmalara başlandı. İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural, yıkım kararının teknik ekiplerin incelemeleri sonucunda alındığını belirtti ve yeni tribünlerin en kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

  • Adıyaman'da deprem sonrası sigortalı çalışan sayısı arttı
    13:03 Adıyaman'da deprem sonrası sigortalı çalışan sayısı arttı

    Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Adıyaman'da deprem öncesi 73 bin olan sigortalı çalışan sayısının depremde 34 bine düştüğünü, şimdi ise 82 bine yükseldiğini kaydetti. Bakan Işıkhan, depremden en çok etkilenen illerden birisi olan Adıyaman'da yaraların hızla sarıldığını ve kentin ayağa kalktığını vurguladı.

  • Muş'un Malazgirt ilçesinde traktör ile otomobil çarpıştı
    13:01 Muş'un Malazgirt ilçesinde traktör ile otomobil çarpıştı

    Muş'un Malazgirt ilçesinde traktör ile otomobilin çarpışması sonucu maddi hasar meydana geldi.

  • Gazze Şeridi'nde Filistinliler Temiz Su İçin Uzun Kuyruklar Oluşturuyor
    13:00 Gazze Şeridi'nde Filistinliler Temiz Su İçin Uzun Kuyruklar Oluşturuyor

    Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentinde yaşayan Filistinliler, temiz suya ulaşabilmek için uzun kuyruklar oluşturuyor. Su sıkıntısı nedeniyle insanlar, günlük ihtiyaçlarını karşılamak için saatlerce beklemek zorunda kalıyor.

  • Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildi
    12:59 Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildi

    Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde etkili olan kar nedeniyle bugün eğitime ara verildi. İlçede kar kalınlığı yüksek kesimlerde 20 santimetreye ulaştı ve trafikte aksamalar yaşandı. Engelli ve hamile kamu görevlileri de aynı gün idari izinli sayılacak.


Advertisement