Eşinin Başına 11 Dikiş Atıldı - Son Dakika
Güncel

Eşinin Başına 11 Dikiş Atıldı

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, başına spot ışığı düşen eşi Ayşen Zeybekci’nin durumunun iyi olduğunu belirterek, 'Başında yaklaşık 7 santim civarında bir açık ve 11 tane dikiş var. Allah bize bağışladı, korudu' dedi.

16.09.2014 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin eşi Ayşen Zeybekci ve Denizli Valisi Abdülkadir Demir’in eşi Nurtaç Demir, Denizli’de katıldıkları festival galasında üstlerine spot ışığı düşmesi sonucu yaralanmıştı. WOW Hotel’de Rusya Federasyonu Ekonomi Kalkınma Bakanı Aleksey Ulyukayeu ile yaptığı görüşme sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan Bakan Zeybekci, eşinin durumu hakkındaki soruya da yanıt verdi. Bakan Zeybekci, “Allah’a şükürler olsun. Allah bize bağışladı. Çok önemli bir kazaydı. Çok kritik bir kazaydı. Başına yaklaşık olarak 50-60 kiloluk bir spotun düşmesiyle yaşanan bir kazaydı. Başında yaklaşık 7 santim civarında bir açık ve 11 tane dikiş var. Allah bize bağışladı, korudu” dedi.

Eşinin Başına 11 Dikiş Atıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eşinin Başına 11 Dikiş Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement