Eşinin Eski Sevgilisini Döven Adam Tutuklandı - Son Dakika
3.Sayfa

Eşinin Eski Sevgilisini Döven Adam Tutuklandı

Eşinin Eski Sevgilisini Döven Adam Tutuklandı

Karabük'te, eşinin 20 yıl sonra sosyal medya hesabından görüştüğü eski sevgilisi M.Y.'yi darp eden Halil İbrahim K., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

10.08.2016 18:42  Güncelleme: 12:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabük'te, eşinin 20 yıl sonra sosyal medya hesabından görüştüğü eski sevgilisi M.Y.'yi (42) darp eden Halil İbrahim K. (41), çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

ESKİ SEVGİLİSİNİ FACE'TEN BULDU

2 çocuk annesi Y.K., eşi Halil İbrahim K. ile boşanma aşamasına gelince 20 yıl önce Karabük'te askerliğini yaparken tanışıp sevgili olduğu evli ve 2 çocuk babası M.Y.'yi sosyal medya hesabından bularak görüşmeye başladı.

KARISINI CEP TELEFONUNDAN MESAJ ATIP ÇAĞIRDI

Halil İbrahim K., eşinin bilgisayarından sosyal medya hesabına girerek M.Y. ile yazışmalarını görünce yazışmalardan cep telefonu numarasını öğrendiği M.Y.'ye eşinin cep telefonundan "Kocamdan boşandım, gel. Burada birlikte kalırız. Amasra'ya denize gideriz, eğleniriz." diye mesaj attı.

DÖVDÜLER, HER ŞEYİNİ ALIP KAÇTILAR

Bunun üzerine Karabük'te buluşma noktasına gelen M.Y.'ye saldıran Halil İbrahim K. (42) ve akrabası F.Ç. (18) birlikte dövdükleri M.Y.'nin cep telefonunu ve aracın anahtarını alırken, aracın lastiklerinin de havasını indirerek kaçtılar. Ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan M.Y. (42), hastanede polislere durumu anlatıp şikayetçi olunca, Halil İbrahim K. ve F.Ç. kısa sürede polis tarafından yakalandı.

MAHKEME TUTUKLADI

Anahtarı ve cep telefonu teslim edilen M.Y., tedavisinden sonra Ankara'ya dönerken, adliyeye çıkarılan Halil İbrahim K. (42), çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, F.Ç. ise savcılık tarafından serbest bırakıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Eşinin Eski Sevgilisini Döven Adam Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement