Eşinin IŞİD'e Kaçırdığı Oğlu İçin Erdoğan ve Davutoğlu'na Mektup Yazdı - Son Dakika
Güncel

Eşinin IŞİD'e Kaçırdığı Oğlu İçin Erdoğan ve Davutoğlu'na Mektup Yazdı

Eşinin IŞİD\'e Kaçırdığı Oğlu İçin Erdoğan ve Davutoğlu\'na Mektup Yazdı

Karaman'da Ramazan Bozkurt isimli vatandaş, 2 çocuğunun annesi eşi Hülya Tuba Bozkurt'un IŞİD'e kaçırdığı oğluna kavuşmak için Erdoğan ve Davutoğlu'na mektup yazdı.

28.10.2015 13:38  Güncelleme: 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaman'da 27 yaşındaki Ramazan Bozkurt, 8 aydır ayrı yaşadığı IŞİD'e katılan 2 çocuğunun annesi eşi 26 yaşındaki Hülya Tuba Bozkurt'un yanında götürdüğü 2 yaşındaki oğlu Yiğit Alp'e kavuşmak için Cumhurbaşkanı ve Başbakan'a mektup gönderip yardım istedi.

ÇOCUĞU IŞİD'E KAÇIRDI

Ramazan Bozkurt, 7 yıl önce Muğla Dalaman'da tanıştığı Hülya Tuba Bozkurt ile dünya evine girdi ve 2 oğlu olan çift 8 ay önce ayrı yaşamaya karar verdi.

Büyük oğlu Mehmet Emin ile Karaman'da yaşayan Ramazan Bozkurt, geçen hafta eşi Hülya Tuba Bozkurt'un, 2 yaşındaki oğlu Yiğit Alp'i de yanına alıp IŞİD'a katıldığını ve eşinin Suriye'nin Rakka kentinde olduğunu belirtti.

Bozkurt'un eşi ve oğlunu aradığı yönünde haberlerin yayınlanmasının ardından eşi Hülya Tuba Bozkurt, cep telefonundan mesaj göndererek, çocuğun durumu iyi olduğunu belirtti.

ERDOĞAN VE DAVUTOĞLU'NA MEKTUP YAZDI

Hayatından endişe ettiği oğluna kavuşmak isteyen Ramazan Bozkurt, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'na mektup gönderim, yardım istedi. Bozkurt, şunları söyledi:

"Sayın devlet büyüklerimizden ricam, çocuğumun bir an önce bulunmasıdır. Çocuğumun can güvenliğinden gerçekten endişeliyim. Bu konuda Sayın Cumhurbaşkanımızdan, Başbakanımızdan yardım talep ediyorum. Bu mektubu Cumhurbaşkanımıza ve Başbakanımıza gönderiyorum."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eşinin IŞİD'e Kaçırdığı Oğlu İçin Erdoğan ve Davutoğlu'na Mektup Yazdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • müracat hane: pkk kaçırırsa demirtaşa müracat oluyor..işid kaçırırsa davutogluna müracat ediliyor,demekki terörist içimizde kimse de aramayın 4 1 Yanıtla
    By.Kürt: güzel tespit ama kim demirtaşa müracaat etmiş 0 0
  • HDP Lİ: İnşallah bulursun kardeşim çocugunu 3 0 Yanıtla
  • dikici: Aslanın çocuğunu isid ten onlar kurtaramaz güçleri yetmez. bence putini ara yanlış yapıyorsun. 1 1 Yanıtla
  • ülkücü: onlarin işi çok sana yardim edemezler 0 0 Yanıtla
  • : İlşkileri bozulmasın diye çocuğu isteyemezler... Sadece istiyormuş gibi bir hava yaratırlar... 0 0 Yanıtla
  • kartal: yukarıdakı 2 dengesiz sizin basınızada gelse gorrurdum ben szı gene her seyi akp ye bagliyorsunuz ama su bi gercekki ben akp li degil mhp liyim fakat oz konusu parti degil soz knusu bir aile ve en onemlisi cocuk 0 0 Yanıtla

Advertisement