Eşinin Sevgilisini Öldürdü 'Kimse Kimsenin Eşini Taciz Etmesin' Dedi - Son Dakika
Güncel

Eşinin Sevgilisini Öldürdü 'Kimse Kimsenin Eşini Taciz Etmesin' Dedi

Adana'da eşinin eski sevgilisi 48 yaşındaki Fevzi Er'i bıçaklayarak öldüren 31 yaşındaki Mustafa Kılınç, "Kimse kimsenin eşine tacizde bulunmasın.

06.06.2014 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da eşinin eski sevgilisi 48 yaşındaki Fevzi Er'i bıçaklayarak öldüren 31 yaşındaki Mustafa Kılınç, "Kimse kimsenin eşine tacizde bulunmasın. Kapıma geldi, beni tahrik etti" dedi.

Yeşilyurt Mahallesi Evren Sitesi'nde dün meydana gelen olayda, işsiz Mustafa Kılınç, 3 yıl önce ayrılma aşamasına geldiği eşi 29 yaşındaki Yeliz Kılınç'ın 6 ay ilişki yaşayıp ayrıldığı Fevzi Er'i evinde kasığından ve göğsünden bıçaklayarak öldürdü. Gözaltına alınan Mustafa Kılınç olay sırasında yaralandığı için için Adana Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Sol elinin parmakları kesilen Kılınç, yarasına pansuman yapıldıktan sonra tekrar Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Hastane çıkışında olaydan pişman olduğunu belirten Kılınç, "Kendisi evime baskına geldi. Sopa ve bıçakla kapıma dayanıp, 'Şerefsiz, namussuz kapıyı aç' diye bağırıp beni tahrik etti. Ne için geldiğini bilmiyorum. Ölmesini ister miydim? Böyle olmasını istemezdim. Sonuçta o da Allah'ın verdiği bir can. Kimse kimseye namussuzluk yapmasın, kimse kimsenin eşine tacizde bulunmasın. Pişmanım" dedi.

Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgusu süren Kılınç'ın, eşi Yeliz Kılınç ile Fevzi Er'in ilişkisi olduğunu, bunu öğrenince telefon açıp Er'i eve çağırdığını söylediği öğrenildi. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eşinin Sevgilisini Öldürdü 'Kimse Kimsenin Eşini Taciz Etmesin' Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement