Eşinin Yanından Geçen Kişiyi Bıçakladı - Son Dakika
Güncel

Eşinin Yanından Geçen Kişiyi Bıçakladı

Eşinin Yanından Geçen Kişiyi Bıçakladı

Gaziantep'te Cahit Aslan, kaldırımda yürürken yanından geçtiği eşi Cennet Aslan'ı rahatsız ettiğini iddia ettiği 29 yaşındaki Mehmet Akif Er'i bıçaklayarak yaraladı.

26.01.2015 17:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te Cahit Aslan, kaldırımda yürürken yanından geçtiği eşi Cennet Aslan'ı rahatsız ettiğini iddia ettiği 29 yaşındaki Mehmet Akif Er'i bıçaklayarak yaraladı. Olay anı güvenlik kamerası tarafından da kaydedildi.

Olay, sabah saatlerinde Ali Fuat Cebesoy Bulvarı'nda meydana geldi. Eşi Cennet Aslan'ın arkasından yürüyen Cahit Aslan eşinin yanından geçen Mehmet Akif Er'i durdurdu. Mehmet genci kolundan tutup "Yanından geçip eşimi neden rahatsız diyorsun?" diyerek tartışmaya başlayan Aslan, cebinden çıkardığı bıçak ile Er'i kasığından yaraladı. Güvenlik kamerası tarafından kaydedilen olayda, Cahit Aslan Er'i bıçakladıktan sonra eşi Cennet Aslan ile birlikte kayıplara karıştı. Yaralanarak yere düşen Er ise çevredekilerin ihbarı üzerine çağrılan ambulansla özel bir hastaneye götürüldü. Tedaviye alınan yaralının hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Öte yandan Er'i yaralayarak eşi Cennet ile kayıplara karışan Cahit Aslan ise polis ekipleri tarafından yakalandı. Aslan'ın eşini rahatsız ettiği için Er'i bıçakladığını söylediği öğrenildi. - Gaziantep

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eşinin Yanından Geçen Kişiyi Bıçakladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement