Kavga Eden Çifti Ayırmak İsteyen Komşulardan Biri Öldü, Biri Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Kavga Eden Çifti Ayırmak İsteyen Komşulardan Biri Öldü, Biri Yaralandı

Kavga Eden Çifti Ayırmak İsteyen Komşulardan Biri Öldü, Biri Yaralandı

Antalya'da, boşanma davası açan eşi Gülşen Bayraktar ile kavga eden emekli öğretmen Hasan Bayraktar, kendisini engellemeye çalışan komşularına Rambo bıçağıyla saldırdı.

27.08.2015 13:00  Güncelleme: 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da ayrı yaşadığı ve boşanma davası açan eşi Gülşen Bayraktar ile kavga eden emekli öğretmen Hasan Bayraktar, kendisini engellemeye çalışan komşuları 43 yaşındaki Songül Ateş'i Rambo bıçağı ile bıçaklayarak öldürdü, Hüsnü Ozan Basmacı'yı ise ağır yaraladı.

"SENİ ÖLDÜRECEĞİM, GELİYORUM"

Konyaaltı ilçesi Gürsü Mahallesi 345 Sokak'taki olay, dün saat 21.00'de meydana geldi. İddiaya göre aralarında bir süredir sorun bulunan, bu nedenle ayrı yaşayan Hasan Bayraktar, dün telefonla görüştüğü boşanma aşamasında olduğu eşi Gülşen Bayraktar'la tartıştı. Telefonda, "Seni öldüreceğim, geliyorum" diye tehditler savuran Hasan Bayraktar, akşam saatlerinde eşinin kaldığı eve gitti. Gülşen Bayraktar, eşiyle kapı önünde kavga etmeye başladı. Şiddet gören Bayraktar, yardım çığlıkları attı.

YARDIMA KOŞAN KOMŞULARI BIÇAKLADI

Kadının çığlıkları üzerine komşuları kuaför Songül Ateş ile Hüsnü Ozan Basmacı yardıma koştu. Kavgayı ayırmaya çalışan Ateş ve Basmacı, Hasan Bayraktar'ın elindeki Rambo bıçaklı saldırılarıyla çeşitli yerlerinden yaralandı.

BİRİ ÖLDÜ, BİRİ AĞIR YARALI

Hasan Bayraktar olay yerinden kaçarken, yaralılar için 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istendi. İlk müdahaleleri burada yapılan Songül Ateş ve Hüsnü Ozan Basmacı tedavi altına alındı. Karnından ve göğüs bölgesinden aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanan Ateş, müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Tedavisi süren Basmacı'nın hayati tehlikesinin bulunduğu kaydedildi.

Polis, olaydan sonra kaçan Hasan Bayraktar'ı yakalamak için çalışma başlattı.



UZAKLAŞTIRMA CEZASI ALMIŞ

Bir dönem görevli öğretmen olarak Almanya'ya gönderilen ve daha sonra emekli olan Hasan Bayraktar'a, eşinin boşanma davası açtığı kaydedildi. Eşine şiddet uyguladığı için uzaklaştırma cezası alan Hasan Bayraktar'ın yakalanması için çalışmalar sürüyor. Polis, olaydan yara almadan kurtulan Gülşen Bayraktar'ı, firari eşinin olası saldırısına karşı gizli bir yerde tutuyor.

Songül Ateş'in cenazesi, Antalya Adli Tıp Kurumu morgundaki otopsiden sonra yakınları tarafından alınarak, toprağa verilmek üzere memleketi Malatya'ya gönderildi. - Antalya


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kavga Eden Çifti Ayırmak İsteyen Komşulardan Biri Öldü, Biri Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • Gerçekci: Boşuna dememisler karıkoca arasına girilmez 9 18 Yanıtla
  • ferit.: Bu insanlar neden geçinemiyorda bosanıyor.anlamıyorum.boşanıpta mutlu olan varmı. 24 2 Yanıtla
  • MEHMET: kadına yazık olmuş 8 14 Yanıtla
  • atatürk cu vatandaş: iyilık insanlık iyide turkiyede yapılan iyilikten neredeyse kötülük doğuyor mualesf 12 0 Yanıtla
  • sefa: böyle götlerı ogretmen yapmcan 11 1 Yanıtla
  • Bilgili: Ögretmenmiş, bak duydun mu?????? 8 0 Yanıtla
  • emre: Allah rahmet eylesin 7 0 Yanıtla
  • Vartolu yaşar: Kentleşmenin getirdiği durumlardır bunlar bir taraftan eski aile kavramı şimdikinin çatışma durumu 2 1 Yanıtla
  • Neslihan: Allah rahmet eylesin zavallı kadın can kurtarayım derken Canından olmuş 0 0 Yanıtla
  • sahit: Olaylar bildiginiz gibi degil arkadaslar ben sahit oldum olaya. Oldurulen Songul Ates melek gibi bir insandi fakat gulsen bayraktarin 6 senelik arkadasiydi komsusu degil. Bircok olay yasadilar buna benzer ve polis de bircok kez arandi 4 tane sikayet vardi fakat koruma verilmedi. Ogretmen hasan bayraktar da 4 aydir disarda yasiyordu ve magdur tarafindan da tahrik vardi. Lutfen gereksiz yorumlarinizi kendinize saklayin da biraz daha yapici olun. Olayi yasayanlara hakaret cozum degil. Sizin de basiniza gelebilirdi. 0 0 Yanıtla
  • THY, Trablus'a yeniden uçmaya başladı
    19:17 THY, Trablus'a yeniden uçmaya başladı

    Türk Hava Yolları (THY), Mitiga Uluslararası Havalimanı'na ilk uçuşunu gerçekleştirerek Trablus'a yeniden uçmaya başladı. THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, törende yaptığı konuşmada, Libya'ya tekrar sefer başlatmanın mutluluğunu dile getirdi ve Afrika'yı kültürlerle buluşturmaya devam edeceklerini belirtti. Ayrıca, THY misafirleri için özel fiyatlarla seyahat imkanı sunulacak ve Trablus seferleri haftada 3 gün icra edilecek.

  • Manisa'da Jandarma Operasyonu: 198 Adet Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi
    19:11 Manisa'da Jandarma Operasyonu: 198 Adet Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi

    Manisa'nın Salihli ilçesinde jandarma ekipleri tarafından durdurulan 2 şüphelinin üzerinde yapılan aramada toplam 198 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler tutuklandı.

  • Edirne'de yapılan denetimlerde 9 kaçak göçmen yakalandı
    19:08 Edirne'de yapılan denetimlerde 9 kaçak göçmen yakalandı

    Edirne'nin Lalapaşa ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, Mısır uyruklu 9 kaçak göçmen yakalandı. Ayrıca, 1 organizatör ve göçmen kaçakçılığında kullanılan bir araç da ele geçirildi. Yakalanan göçmenler, ülkelerine geri gönderilmek üzere Edirne İl Göç İdaresine teslim edildi.

  • Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi
    19:05 Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi

    Antalya Belek'te düzenlenen Megasaray Hotels Open'da milli tenisçi Zeynep Sönmez, çeyrek finale yükseldi. İlk turda Fransız tenisçi Fiona Ferro'yu mağlup eden Sönmez, ikinci turda Alman raket Ella Seidel'i geri dönüşle mağlup etti. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez, maçın yarın başlayacağını belirtti.

  • Burdur'da Ticari Araç Takla Attı: 1 Yaralı
    19:04 Burdur'da Ticari Araç Takla Attı: 1 Yaralı

    Burdur'un Bucak ilçesinde meydana gelen kazada ticari araç takla attı ve 1 kişi yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü ambulansla hastaneye kaldırıldı.

  • Kazakistan'da eriyen kar suyu nedeniyle binlerce kişi tahliye edildi
    19:03 Kazakistan'da eriyen kar suyu nedeniyle binlerce kişi tahliye edildi

    Kazakistan'da yoğun yağışlı geçen kış sonrası eriyen kar suyu, köylere taşarak büyük bir su baskınına neden oldu. Ülkenin bazı eyaletlerinde olağanüstü hal ilan edilirken, 2 binden fazla kişi tahliye edildi. Kar suyunun taşması sonucu bazı köyler tamamen su altında kaldı ve ulaşım zorlaştı. Acil Durumlar Bakanlığı, sular altında kalan köylerden 613'ünün çocuk olduğunu ve 2 bin 54 kişinin tahliye edildiğini bildirdi. Ülkede 1,7 milyon metreküpten fazla erimiş kar suyu pompalandı.

  • Elektrik ve doğal gaz fiyatları nisan ayında değişmeyecek
    19:01 Elektrik ve doğal gaz fiyatları nisan ayında değişmeyecek

    Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacağını duyurdu. Bakan Bayraktar, yeni bir doğal gaz kuyusu kazıldığını belirterek, enerji alanında denizlerdeki son durumu da paylaştı. Türkiye'nin denizlerdeki enerji filosunda toplam 6 gemi bulunuyor ve bu filonun büyütülmesi hedefleniyor.


Advertisement