Eskent'ten Ramazan Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Eskent'ten Ramazan Ziyaretleri

Eskent\'ten Ramazan Ziyaretleri

Eskişehir Kent, Kültür, Eğitim, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (ESKENT) yönetimi tarafından Ramazan ayı nedeniyle mahalle ziyaretleri düzenleniyor.

05.07.2014 13:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Kent, Kültür, Eğitim, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (ESKENT) yönetimi tarafından Ramazan ayı nedeniyle mahalle ziyaretleri düzenleniyor.

ESKENT yönetimi üyelerince gelenek hale getirilen ziyaretler, Çankaya Mahallesi'nden başlatıldı. Dernek yönetimi üyeleri, Obalar Camii'nde kılınan teravih namazını müteakip, Çankaya Mahalle Muhtarı Cemil Öztürk ve mahalle sakinleriyle bir araya gelerek sohbet etti. İlerleyen günlerde Keskin, Uluönder, 71 Evler, Emek, Akarbaşı ve Orhangazi mahallelerinin ziyaret edileceği öğrenildi.

ESKENT Başkanı Gürol Yer, ziyaretler hakkında yaptığı açıklamada, dernek olarak yılın her dönemini dolu dolu geçirdiklerini belirtti. Ramazan ayını gereğince idrak etmeyi çabaladıklarını kaydeden Yer, "Derneğimiz bünyesinde sosyal ve kültürel çalışmalarımızın yanı sıra, şehir insanı odaklı olarak sohbet etmek, dertleşmek ve istişarede bulunmak amacıyla Ramazan gezmelerimizi sürekli kıldık ve devam ediyoruz. İçinde bulunduğumuz Ramazan ayının kutsiyetinden haz alarak insanlarla bir arada olmanın ve mahalleleri ile köylerine varmanın tadını yaşıyoruz. Geldiğimiz noktada geçmiş kültürümüzde yeri olan bu gezmeler anlam kazanıyor" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eskent'ten Ramazan Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement