Eskişehirspor Teknik Direktörü Alpay Özalan: Hedefimiz Süper Lig - Son Dakika
Spor

Eskişehirspor Teknik Direktörü Alpay Özalan: Hedefimiz Süper Lig

Eskişehirspor Teknik Direktörü Alpay Özalan: Hedefimiz Süper Lig

Eskişehirspor'da Alpay Özalan, "Süper Lig'e çıkmak için çaba harcayacağız. Tek hedefimiz Süper Lig. Elimizden geleni yapacağız." dedi.

08.07.2016 10:50  Güncelleme: 11:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT. 1'inci Ligi'ne düşen Eskişehirspor'un yeni teknik direktörü Alpay Özalan, "Süper Lig'e çıkmak için çaba harcayacağız. Tek Hedefimiz Süper Lig" dedi.

Kırmizı siyahlı futbolcular, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde yılın ilk antrenmanına bayramlaştıktan sonra çıktılar. Alpay Özalan, yaptığı açıklamada önce Galatasaray ve milli takımın efsanevi oyuncusu Turgay Şeren'e rahmet diledi. Eskişehirspor'un gerçekten çok büyük bir camia olduğunu vurgulayan Alpay Özalan, şöyle devam etti:

"ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM"

"Şehirde müthiş bir futbol potansiyeli var. Yeni stadyum bitti. Şu anda bulunduğu yeri hak etmiyor. Tekrar yukarıya çıkmak için buradayız. Taraftarlara söz veriyorum. Eskişehirspor'u yukarıya çıkartmak için elimden gelen her şeyi yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın."

Transfer konusuna da değinen Alpay Özalan, kadrolarına kattıkları oyuncular bulunduğunu, bitme aşamasında olanlar olduğunu anlatırken de şöyle dedi:

"5-6 NOKTA TRANSFER"

"Başkanımız Halil Ünal, bu konuda yoğun bir mesai harcıyor. Kendisi sürpriz transferleri açıklayacak. İlk ve ikinci etapta yapacağımız hazırlık kampı, bana kaç tane transfer yapacağımızı gösterecek. Şu anda mevcut kadrom çok iyi. Geçen sene kiralık olarak gitmiş ve dönen futbolcularımız var, alt yapıdan gelmiş oyuncular var. Bunların da bir analizini yapacağız. 5-6 nokta transferi yapmayı düşünüyorum. PTT Ligi, farklı bir lig. Bu ligdeki oyuncuları çok iyi tanıyorum. Nelerin gerekli nelerin gerekli olmadığını çok iyi biliyorum."

Eskişehir'de 4 gün antrenman yapacaklarını, daha sonra Kızılcahamam Çam Otel'de 11 gün kamp yapacaklarını açıklayan Alpay Özalan, şunları söyledi:

"ÇOK HIRSLIYIM, ÇOK HEYECANLIYIM"

"Kızılcahamam'dan sonra yine 11 günlük bir Hollanda kampımız bulunuyor. Hollanda'da takımın hem iskelet kadrosunu hem de transferlerini adapte ederek lige hazır bir şekilde gireceğiz. Futbol artık güç, sürat ve zekayı ortaya koymadıktan sonra bir şeye benzemiyor. Benim hırsımı futbolculuk dönemimden çok iyi biliyoruz. Kaybetmeye hiç tahammülü olmayan bir kişiliğim var. Bunu oyuncularıma aşılayacağım. ve daha çok sahada yüreğini, kalbini ortaya koyup çok koşan, çok mücadele eden bir takım ortaya koyacağız. Bunun yanında çok yetenekli arkadaşlarımız var. Eskişehirspor taraftarının hiçbir şüphesi olmasın. Ben gerçekten çok heyecanlıyım, çok hırslıyım ve gerçekten çok büyük bir camiaya geldiğimin farkındayım."

"26-27 FUTBOLCUYLA KAMPA GİDECEĞİZ"

Sportif direktörlüğüne getirilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeğeni İzzet Erdoğan ise şunları söyledi:

"Eskişehir'e layık, Eskişehirspor formasını çok rahatlıkla taşıyabilecek, 10 aylık misafirlik dönemini bitirecek transferleri yapacağız. Elimizde mevcut bir kadro var. 5-6 futbolcuyla görüşmelerimiz son noktaya geldi. Yeni stadyuma layık futbolcular var. Bunun için bize 3-5 gün daha müsaade etmeniz gerekiyor. Bizimle birlikte şampiyonluğa oynamak isteyen birkaç takım daha var. 26- veya 27 futbolcu ile kampa gideceğiz. Hollanda'ya gideceğimiz takım, ideal kadromuz olacak."

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Eskişehirspor Teknik Direktörü Alpay Özalan: Hedefimiz Süper Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement