Eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Açıklaması

Eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Açıklaması

AK Parti Yozgat Milletvekili ve Eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AK Parti’nin 7 Haziran Genel Seçimlerinde Yozgat halkının desteği ile Yozgat’ta 4-0 yapacağını söyledi.

29.04.2015 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Yozgat Milletvekili ve Eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AK Parti'nin 7 Haziran Genel Seçimlerinde Yozgat halkının desteği ile Yozgat'ta 4-0 yapacağını söyledi.

Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ beraberinde AK Parti Yozgat 1. sıra Milletvekili Adayı Abdulkadir Akgül, Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, İl Başkanı Harun Lekesiz ve bazı partililerle Yozgat Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği'ni ziyaret ederek il ve ilçe ESOB Başkanları ile bir araya geldi.

Burada bir konuşma yapan Bozdağ, 7 Haziran seçimleri ülkemiz için demokrasimiz için Yozgat için hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu. Bu seçimin iktidar ve muhalefet atama seçimi olduğunu ifade eden Bozdağ, "Her seçim öncesi uluslar arası çevreler ve yerli işbirlikçileri bir proje ortaya koyuyor. Yeni dönemde HDP'yi seçime parti olarak sokmaya ikna ettiler. Uluslar arası çevrelerin bu iknada büyük payı vardır. Türkiye'deki AK Parti karşıtlarının bunun üzerinden büyük bir iş birliği vardır. Bugün HDP'nin Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın adayların seçim çalışmasından çok ulusalcı medya parlatma işi yapıyorlar, HDP'den daha çok HDP'ye çalışmış oluyorlar. Paralel medya canla başla çalışıyor, Allah rızası için oy istemeye başlamış durumdalar. Doğan medyası da öyle. Laik çevre öyle, birdenbire HDP aşkı nereden depreşti anlamak mümkün değil. Şimdi hesap yapıyorlar AK Parti'yi götüreceğiz. HDP barajı geçerse 330'un altına AK Partiyi çekeriz. Biraz daha fazla hayalciler 276'nin altına çekersek CHP-MHP-HDP'ye koalisyon yaptırırız diyorlar. Arkadaşlar bu ülkenin üzerinde başka ülkelerin, başka örgütlerin Türkiye'nin içerisinde, Türkiye'nin imkanlarını kendi imkanlarını dönüştürmek isteyen işbirlikçilerin ortaya koyduğu oyunları her zaman halk bozdu, bundan sonra da bir düzen bozulacaksa yine siz bozacaksınız. 2015 seçimi HDP ile beraber devreye sokulan bu projeyi de sandıkta imha etme seçimi olacaktır. Bu sebeple bir oy çok kıymetli, bir oy oyunu bozmak için lazım. Bir oy oyun bozacaktır. Bir oy kumpas bozacaktır. Bir oy kumpas bozacaktır, bir oy uluslar arası projeleri ve bu projelerin yerli işbirlikçilerine Osmanlı tokadı olacaktır. Bütün kardeşlerimize, bütün esnaf örgütlerimize, Yozgat'taki bütün vatandaşlarımıza biz bu harekete yeni dönemde daha güçlü bir şekilde sahip çıkalım, Türkiye'nin de Yozgat'ın da bu harekete ihtiyacı vardır. Ondan hiçbir şüphemiz yok" dedi.

Yozgat halkının AK Partiye desteğini en üst seviyede verdiğine değinen Bozdağ, "Yozgat medyası hariç onlar başka yerlere destek veriyorlar. Ama Yozgat halkıi bize desteği veriyor. Biz Yozgat halkının desteği el geldik. Yine ben buradan söylüyorum Yozgat'tan yüzde 70 oyla AK Parti yeniden Yozgat' halkının teveccühüne mazhar olacaktır. 4-0 olacaktır bu sefer İskender Minar arkadaşımız, iyi bir yetişmiş arkadaşımız, Yerköy'den değerli bir hemşehrimizdir. Yerköy'den bir milletvekili arkadaşımız var. Yerköy ve Şefaatli bölgesinden yeni bir milletvekili olacaktır. ya iktidarda ya da muhalefette olacaktır.Bu bölgedeki hemşehrilerimiz iktidarda bir milletvekilimiz olsun yoksa muhalefette mecliste bakanlara sorduğu sorularla övünen bir milletvekilimiz mi olsun onun kararını verecek. İcraat yapan yoksa laf üreten mi bunun kararını verecektir. Vatandaşımız Yerköy'de laf değil icraat üreten bir milletvekili olsun arzusunun tuttuğunu görüyorum. Ben inanıyorum ki bu seçimde Yozgat bir ilkini Anavatan döneminde 5-0 yapmıştı şimdi de AK Parti döneminde 4-0 yapacaktır" ifadelerini kullandı. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement